Survivor highlights 25/3: Η ανταρσία που κατέληξε σε… ηρωοποίηση, τα πιτόγυρα και η μεγάλη αποχώρηση της Άννας Μαρίας (vid)

Survivor highlights 25/3: Κι όταν λέμε πως τα έχουμε δει όλα στο Survivor, εκεί γίνεται κάτι νέο και μας εκπλήσσει. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και χθες.

Survivor highlights 25/3: Για πρώτη φορά είδαμε σε αγώνισμα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ να αγωνίζονται μόλις τρεις παίκτριες της μίας ομάδας. Όλα ξεκίνησαν από την ανταρσία της υποομάδας των πέντε στους Μπλε, οι οποίοι αρνήθηκαν να παίξουν

για την τριάδα, που ψήφισε την Χριστίνα.

O Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Αλέξης Παππάς και η Χριστίνα Κεφαλά, αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στο χθεσινό αγώνισμα, κάτι που όπως φάνηκε δεν ενθουσίασε το κοινό…

«Οι μεγαλύτεροι ξεφτίλες στην ιστορία του Survivor», ανέφεραν χαρακτηριστικά μερικές αναρτήσεις στο Twitter, με τους χρήστες να αντιδρούν ακραία στη συγκεκριμένη απόφαση.

Το μόνο, που κατάφεραν οι πέντε παίκτες, τελικά ήταν να ηρωοποιήσουν τους τρεις. Τζέημς, Νίκος και Άννα Μαρία έκαναν πάρτι απέναντι στους πλήρεις κόκκινους και τους διέλυσαν με 10-6.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε στους «συμπαίκτες» τους, οι οποίοι ζήτησαν τα ρέστα από τους κόκκινους για το γεγονός πως δεν αξιοποίησαν όπως θα έπρεπε τα πέναλτι, που τους δόθηκαν.

Το έπαθλο ήταν μοναδικό. Τρία πιτόγυρα, πατάτες και φαγητό μέχρι… λιποθυμίας για τους τρεις, οι οποίοι κάθισαν σε τραπέζι για οκτώ και απόλαυσαν το γεύμα τους.

Γυρνώντας στην καλύβα οι κόκκινοι είδαν τον «Ντάφυ» να τους «κράζει» και να τους τρολάρει ταυτόχρονα.

«Θέλατε ηθική, ε; Πάρτε καρυδούλα τώρα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα, ενώ επιτέθηκε και στην υπόλοιπη ομάδα αμέσως μετά.

Το… καλύτερο, όμως η βραδιά το φύλαγε για το τέλος. Στο Συμβούλιο του Νησιού ανακοινώθηκε πως ο Τζέισον Ντερούλο θα δώσει το παρόν στο πάρτι της Ένωσης ενώ λίγο αργότερα ήρθε η ώρα της τελευταίας αποχώρησης.

Η Άννα Μαρία ήταν αυτή, που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο, αφήνοντας σε κατάσταση σοκ τους Τζέημς και Νίκο. Η συνέχεια με τους δύο ανάμεσα στους πέντε αναμένεται «καυτή».

Το άρθρο Survivor highlights 25/3: Η ανταρσία που κατέληξε σε… ηρωοποίηση, τα πιτόγυρα και η μεγάλη αποχώρηση της Άννας Μαρίας (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα