Survivor highlights 4/3: Διαλυμένοι οι Μπλε – Μπήκαν οι προσθήκες – Τα κατάφεραν οι Κόκκινοι!

09:09 4/3/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor highlights 4/3: Πραγματικός χαμός έγινε στο Survivor, που μετά από δύο μέρες… ξεκούρασης επέστρεψε στους δέκτες μας και ετοιμάζεται να σαρώσει την τηλεθέαση.

Από την πρώτα λεπτά του επεισοδίου είδαμε μία μεγάλη απώλεια για τους Κόκκινους, καθώς η Κατερίνα Δαλάκα αποχώρησε τραυματισμένη από το αγώνισμα παραμονής.

Ενώ τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα στην παραλία της μπλε ομάδας, αφού βλέπουμε ότι οι διαφωνίες κορυφώνονται.

Μάλιστα,

η Μαριλίνα δείχνει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με τον Σταμάτη να προσπαθεί να την ηρεμήσει, ενώ η ίδια κατηγορεί ανοιχτά τον Τζέιμς.

Από κει και πέρα, μπαίνει μία παύση στα αρνητικά και βλέπουμε ότι έχουμε τις προσθήκες που σας είχαμε αποκαλύψει, αφού τόσο οι Κόκκινοι αλλά και οι Μπλε θα έχουν από έναν νέο παίκτη.

Survivor highlights 4/3: Τα κατάφεραν οι Διάσημοι!

Οι δύο ομάδες ωστόσο ήταν η ώρα που θα έπρεπε να μπουν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Εκεί ο Γιώργος Λιανός τους υποδέχτηκε και έδωσε το σύνθημα, καλωσορίζοντας παράλληλα τους δύο νέους παίκτες, ενώ αποκάλυψε τις αλλαγές που θα έχει από εδώ και πέρα το Survivor.

Το αγώνισμα σίγουρα ήταν πολύ απαιτητικό για ακόμα μία φορά και ο αγώνας ο ίδιος τα είχε πραγματικά όλα, με αποτέλεσμα οι παίκτες να πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, οι Κόκκινοι ήταν πιο ψύχραιμοι στις δύσκολες στιγμές, έκαναν μία μεγάλη ανατροπή και πήραν τη νίκη με 10-8.

Έτσι έστειλαν τους προβληματικούς Μπλε στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να ψηφιστούν και να διαλυθούν ακόμα περισσότερο.

Survivor highlights 4/3: Χαμός πριν το συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος!

Οι δύο ομάδες λίγο πριν το συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, επέστρεψαν στις καλύβες τους, εκεί που οι Μπλε και πάλι ξέσπασαν.

Ο Τζέιμς Καφετζής παίρνει το λόγο και λέει ότι θα ψηφίσει τη Μαριλίνα και εκείνη τρελαίνεται γιατί λέει ότι έχει εμμονή μαζί της.

Αυτό δεν αλλάζει ούτε στο συμβούλιο, αφού η Μπλε ομάδα είναι χωρισμένη και διαλυμένη, με τον Σταμάτη να κατηγορεί ξεκάθαρα τον Τζέιμς, ενώ όλοι διαφωνούν σχεδόν σε όλα μεταξύ τους.

Κάπου εκεί τα πράγματα έπρεπε να προχωρήσουν και η κάλπη έβγαλε προτεινόμενη για αποχώρηση τη Μαριλίνα, η οποία τονίζει ότι το ζήτησε από τους συμπαίκτες της.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα