Survivor spoiler 19/2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία!

Survivor spoiler 19/2: Το Survivor επέστρεψε με αγωνίσματα για τις ασυλίες. Αυτό σημαίνει πως οι μπλε πήραν το όπλο τους και κέρδισαν την 1η. Ποια ομάδα θα κερδίσει την 2η ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Έχουμε το οριστικό και επιβεβαιωμένο Survivor spoiler. Διάσημοι ή Μαχητές;

Οι Μαχητές

συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν. Οι μπλε νίκες στις ασυλίες έφτασαν στις 4 διαδοχικές για τους Μαχητές. Δεν έχει συμβεί ξανά αυτό στο Survivor 2024. Αν δεν κάνουμε κάποιο λάθος, ούτε οι Διάσημοι όταν έπαιρναν τις νίκες στη σειρά είχαν τέσσερις διαδοχικές ασυλίες. Μικρή σημασία έχει βέβαια.

Στην 7η εβδομάδα του Survivor μπήκαμε με μπλε νίκη. Το συνολικό σκορ έφτασε στο 14-11 για τους μπλε και οι Διάσημοι ψάχνουν απάντηση. Διότι, οι μπλε έχουν βγάλει γλώσσα. Φανερό είναι πως Δαλάκα και Ασημίνα θέλουν να δώσουν απαντήσεις και θα προσπαθήσουν να το κάνουν.

Η Δανάη έκανε την πρόβλεψή για το ποια ομάδα έχει προβάδισμα να πάρει την 2η ασυλία. Δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί της.

Survivor spoiler 19/2: Αυτοί παίρνουν την 2η ασυλία!

Οι κόκκινοι έχουν βρει δυσκολίες στο να κερδίσουν τις ασυλίες. Ο Τζέημς έχει κάνει τη ζημιά του στο παιχνίδι με όσα λέει. Ωστόσο, οι Μαχητές χάνουν αρκετή από τη δύναμή τους. Διότι, ο Φάνης δεν θα αγωνιστεί πιθανότατα.

Μπορούν οι μπλε να κερδίσουν χωρίς τον Φάνη και να συνεχίσουν το σερί τους με τις ασυλίες;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ…

Οι Διάσημοι κερδίζουν την 2η ασυλία και πάνε ασφαλείς στο συμβούλιο του νησιού. Σπάνε το σερί των χαμένων τοτέμ και πάνε το σκορ στο 15-11.

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, 192, ΟΡΙΣΤΙΚΟ, ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ Αυτοί,Survivor, 192, oristiko, kleidomeno aftoi