Ο Τόνι Κρόος σκέφτεται επιστροφή στην Εθνική Γερμανίας

15:22 31/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο Τόνι Κρόος είναι σε σκέψεις για το αν ή όχι θα θέσει εαυτόν στη διάθεση της Γερμανίας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του καλοκαιριού. Ο 34χρονος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης σταμάτησε τη διεθνή καριέρα του μετά τον αποκλεισμό της χώρας του από το Euro 2020 το 2021.

Ωστόσο, με τη Γερμανία να φιλοξενεί το τουρνουά αυτό το καλοκαίρι, ο Κρόος σκέφτεται να επιστρέψει. Διατηρεί καλές σχέσεις με τον Νάγκελσμαν ο οποίος χαρακτηρίζει το ενδεχόμενο

"ενδιαφέρουσα ιδέα", ενώ οι συμπαίκτες του, συμπεριλαμβανομένου του Αντόνιο Ρούντιγκερ, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψει.

Έχει κερδίσει 106 συμμετοχές με τη Γερμανία και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014.

Ο Κρόος αναδείχθηκε ο άνθρωπος του αγώνα στον ημιτελικό με τη Βραζιλία και ξεκίνησε βασικός στον τελικό με την Αργεντινή, παίζοντας και τα 120 λεπτά, καθώς η Γερμανία πήρε τη νίκη με 1-0.

Ο λόγος της απόσυρσής του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν ότι ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και για να εξασφαλίσει ένα καλό τέλος στην καριέρα του στη Μαδρίτη.

Διαβάστε περισσότερα

Παίκτης της Γιουνάιτεντ σκέφτεται να αποσυρθεί από την εθνική του ομάδα

Πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα φέρεται να έστηνε παιχνίδια

Keywords
Τυχαία Θέματα