Survivor spoiler αποχώρηση 11/2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση! (upd)

Survivor spoiler αποχώρηση 11/2: Δυναμική επανεμφάνιση κάνει το Survivor. Πρώτα έχουμε αγώνισμα για την 1η ασυλία με νέα προσθήκες. Στη συνέχεια ένα εκρηκτικό συμβούλιο του νησιού και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποια τα μεγάλα φαβορί να βγουν στον τάκο;

Δεν υπάρχει Survivor spoiler για όσα θα γίνουν στο συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Κυριακής.

Το ενδιαφέρον θα είναι περισσότερο στις συζητήσεις μιας και ο Τζέημς Καφετζής ανταμώνει ξανά με τον Αλέξη Παππά στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Θα ανέβει και η τηλεθέαση.

Παρά το γεγονός πως δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση μπορούμε να κάνουμε μια εικασία, μια δυνατή πρόβλεψη. Διότι, το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία είναι οριστικό και κλειδωμένο. Ξέρουμε ποια θα είναι η αγωνιστική εκκίνηση κι αυτό θα μας βοηθήσει στην πρόβλεψη.

Καιρό έχουμε δε παίκτη να δούμε από τη συγκεκριμένη ομάδα να είναι στον τάκο. Πολλώ δε να αποχωρεί κιόλας. Γι’ αυτό όμως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.

Survivor spoiler αποχώρηση 11/2: Ποιοι θα βγουν στον τάκο;

Έκτη εβδομάδα, λοιπόν, στο Survivor 2024. Μια πολύ διαφορετική εβδομάδα. Διότι, οι προθήκες αλλάζουν τη δυναμική και την ψυχολογία στις δύο ομάδες. Τα αγωνίσματα θα είναι περισσότερο οριακά ασφαλώς.

Οι Διάσημοι θα πρέπει να βγάλουν έναν παίκτη στον τάκο. Αυτοί είναι οι χαμένοι, αυτοί θα κληθούν να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Το πρώτο ερώτημα είναι αν θα πάνε σε άνδρα ή γυναίκα. Σε αυτό θα παίξει ρόλο τι θα γίνει στο αγώνισμα.

Ο Νίκος Γκάνος είναι αδύναμος παίκτης, αλλά έχει τον τρόπο να γλιτώνει ψήφους. Δεν τον αποκλείουμε, αλλά μάλλον για γυναίκα χτυπάει η καμπάνα. Οι δύο νέοι παίκτες δεν μπορούν να ψηφιστούν. Με άλλα λόγια, Αμανατίδου και Τουρκογεωργος είναι ασφαλείς.

Η Ζωή Ασουμανάκη είναι μεγάλο φαβορί να είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Όσο ανακάτεψε τους Μαχητές τους ανακάτεψε, δεν μοιάζει να έχει και πολλές συμπάθειες. Θα δούμε και με Live ενημέρωση…

UPDATE – ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER

Ήρθε η οριστική επιβεβαίωση για το ποιος παίκτης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση!
Η Ζωή Ασουμανάκη είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για την κόκκινη ομάδα!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα