Survivor spoiler αποχώρηση 30/1: Γλιτώνει ο Φάνης, σιγουράκι ο Σταμάτης ή ο Γιάννης; (update)

Survivor spoiler αποχώρηση 30/1: Ο Φάνης Μπολέτσης είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά στο Survivor. Ο παίκτης των μπλε κινδυνεύει όμως να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση απόψε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Θα παίξει ρόλο ποιος θα είναι ο τελικός νικητής στην 3η ασυλία; Ε σαφώς και θα παίξει, τι ρωτάς τώρα ρε Γεωργία θα μου πείτε. Το παραπάνω σκεπτικό όμως έχει αλλού τις ρίζες του. Δεν είναι Survivor

spoiler. Απλώς είναι μια λογική εξέλιξη.

Παρότι δεν είναι οριστικό, μοιάζει δεδομένο πως θα έχουμε κόκκινο MVP. Δαλάκα και Ασημίνα είναι ψηλά και θα επιλέξουν έναν δυνατό παίκτη από τους Μαχητές. Αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Φάνη Μπολέτση. Αν μπορεί να ψηφιστεί λόγω των ραμμάτων που έχει και το λογικό αυτό είναι. Να μπορεί να ψηφιστεί…

Οι πιθανότητες να αλλάξει αυτό είναι να χάσουν οι κόκκινοι την ασυλία. Αυτό θα σημαίνει πως από την κόκκινη κάλπη λογικά θα επιλεγεί ο Νίκος Γκάνος. Όποιος όμως και νε επιλεγεί, εκεί δεν θα διαλέξει η MVP δυνατό αντίπαλο. Θα προσπαθήσει να στρώσει δρόμο παραμονή για τον συμπαίκτη.

Η Κατερίνα Δαλάκα έδωσε την περασμένη εβδομάδα την Χρύσα, για παράδειγμα. Με κόκκινη νίκη όμως και με τις επιλογές να είναι Σταμάτης Ταλαδιανός, Περπατάρης ή Φάνης, ο Μπολέτσης έχει πρόβλημα.

Survivor spoiler αποχώρηση 30/1: Σιγουράκι ο Σταμάτης;

Αυτός που μοιάζει δύσκολο αν γλιτώσει είναι το να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Σταμάτης. Όποια ομάδα κι αν κερδίσει, μοιάζει σχεδόν απίθανο να αλλάξει την μοίρα του.

Αν κερδίσουν οι μπλε, θα τον υποδείξει ο κόκκινος MVP ως πιο αδύναμος παίκτης. Αν χάσουν οι μπλε, πάλι θα τον βγάλει στη σέντρα η ομάδα του, προσπαθώντας να γλιτώσουν έναν εκ των Γιάννη ή Φάνη.

Ρομπ, Λαμάι, Σταμάτης Ταλαδιανός και ψάχνουμε τον 4ο…

UPDATE

Οι Μαχητές έκαναν την ανατροπή και κέρδισαν την 3η ασυλία όπως είδαμε και στο Live spoiler.

Κόκκινος MVP ήταν όντως τελικά. Ο Σάββας. Άρα πάμε σε τρεις υποψήφιους από την μπλε ομάδα και έναν από την κόκκινη. Τι θα κάνουν οι κόκκινοι;

Αν δεν ήταν τραυματίας ο Νίκος Γκάνος είχε κλειδώσει η υποψηφιότητά του. Τώρα είναι και πάλι επίφοβος ο Αλέξης Παππάς. Αν η κάλπη βγάλει Ντάνιελ Νούρκα (δύσκολο) θα ναι έγκλημα…

Αφού θα υπάρξει κόκκινος υποψήφιος όμως, δύσκολα να βγάλουν στον τάκο οι Διάσημοι καλό παίκτη. Διότι, η τακτική τους είναι ως τώρα να επιλέγουν αδύναμους για να μην φεύγουν κόκκινοι.

Με άλλα λόγια, ο Φάνης γλιτώνει. Γιάννης Περπατάρης ή Σταμάτης Ταλαδιανός…

ΟΡΙΣΤΙΚΟ

Η κάλπη των κόκκινων έδειξε τελικά Αλέξη Παππά, ο οποίος θα δώσει τη δική του μάχη για παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι Διάσημοι επέλεξαν να προστατεύσουν τον Νίκο Γκάνο ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Σάββας Γκέντζογλου από την άλλη, ως MVP έδειξε τον Σταμάτη, ο οποίος θα αγωνιστεί αύριο (31/1) για την παραμονή του.

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα