Survivor Στατιστικά 23/1: Ασημίνα και Φάνης τους «καταπίνουν» όλους – Ποιοι είναι στον πάτο

Survivor Στατιστικά 23/1: Καταιγιστικό συνεχίζει να είναι το Survivor με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να έχει επιστρέψει με τον πλέον δυναμικό τρόπο.

Χαρακτηριστικά είναι άλλωστε τα όσα πετυχαίνει στην τηλεθέαση της prime time, εκεί όπου η μια πρωτιά διαδέχεται την άλλη και οι λόγοι είναι ξεκάθαροι.

Το χθεσινό (22/1) επεισόδιο ήταν γεμάτο από ένταση ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Σωτήρη Λαμάι ενώ έφερε στον τάκο μια παίκτρια των κόκκινων.

Υπήρχε όμως και το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, εκεί όπου Ασημίνα Χατζηανδρέου

και Φάνης Μπολέτσης τους «καταπίνουν» όλους.

Survivor Στατιστικά 23/1: Ασημίνα και Φάνης τους «καταπίνουν» όλους – Ποιοι είναι στον πάτο

Πιο συγκεκριμένα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου προκαλεί τρόμο και δεν έχει κυριολεκτικά αντίπαλο.

Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, όταν σε 23 αγώνες στο φετινό Survivor, μετράει 14 νίκες και μόλις 4 ήττες! Τα νούμερα αποκαλύπτουν πως είναι η καλύτερη παίκτρια στον Άγιο Δομίνικο by far.

Ακόμη, τα στατιστικά όπως διαμορφώνονται μετά το επεισόδιο 10 στις 22 Ιανουαρίου 2024 φέρνουν τον Φάνη Μπολέτση στη δεύτερη θέση με 16 νίκες σε 22 παιχνίδια για τα οποία έχει αγωνιστεί.

Ανερχόμενη δύναμη φαίνεται πως είναι ο νέος παίκτης των κόκκινων, Ντάνιελ Νούρκα ο οποίος από την ώρα που έχει μπει στο παιχνίδι, συνεχώς δίνει πόντους στην ομάδα του με 6 νίκες σε 7 παιχνίδια!

Τέλος και όσον αφορά τους ουραγούς των στατιστικών του Survivor, η Χρύσα Χατζηγεωργίου και ο Ρομπ είναι οι έως τώρα αδύναμοι κρίκοι με μόλις 5 νίκες σε 20 και 16 παιχνίδια αντίστοιχα.

Credit: Critcobain

Survivor Στατιστικά 23/1: Τα έως τώρα στατιστικά στο ριάλιτι επιβίωσης

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο του Survivor:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα