ΠΑΣ Γιάννινα: Δανεικός ο Κλέιμαν – Σε ομάδα έκπληξη ο Ισραηλινός – Έρχεται κι άλλη αποχώρηση!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προχωράει με Ναγκί και στέλνει δανεικό τον Κλέιμαν σε ομάδα της Super League 2. Στην ίδια κατηγορία θα αγωνίζεται και ο Μπορνταγκαράι που αποδεσμεύεται.

Έρχονται αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μπόρις Κλέιμαν αποχωρεί (υπάρχει συμφωνία για δανεισμό του Ναγκί από τη Λαμία), τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε.

Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας θα παραχωρηθεί

δανεικός. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της σεζόν με τα Χανιά, με τα οποία έχει συμφωνήσει τόσο η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και ο ποδοσφαιριστής.

Και δεν είναι ο μόνος που θα αποχωρήσει από τον ΠΑΣ. Πλην του Γκάρο ο οποίος επισης έχει ενημερωθεί οτι δεν υπολογίζεται αλλά ακόμα δεν έχει βρει ομάδα, αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν οτι στην έξοδο είναι και ο Μπορνταγκαράι. Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του αλλά και αυτός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Super League 2. Βάσει πηγών μας, ο 22χρονος στόπερ έχει πρόταση από τον Ιωνικό την οποία και φαίνεται πως έχει αποδεχθεί.

Αυτό σημαίνει οτι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κινηθεί και για κεντρικό αμυντικό, έχοντας ήδη μιλήσει και κάποιους ποδοσφαιριστές από την εγχώρια και ξένη αγορά. Εξελίξεις αναμένονται άμεσα. Παράλληλα προχωράει και η περίπτωση του επιτελικού μέσου, με τον οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει συμφωνήσει.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα