Survivor trailer 10/1: Χαμός στην καλύβα των μαχητών – Πρώτος αγώνας επάθλου και πρώτη μονομαχία

Survivor trailer 10/1: Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο Survivor παρακολουθήσαμε χτες, Τρίτη, στο οποίο είδαμε τον πιο οριακό αγώνα μέχρι στιγμής.

Για πρώτη φορά ο αγώνας οδηγήθηκε σε flag race με τους διάσημους να κάνουν το 3/3 στις νίκες και τους μαχητές να τσακώνονται άγρια μεταξύ τους μπροστά σε όλους.

Το κακό κλίμα στην καλύβα των μπλε φαίνεται πως θα συνεχιστεί και στο σημερινό επεισόδιο.

Όπως φαίνεται στο trailer του ΣΚΑΪ οι διαφορές δεν έχουν λυθεί ακόμη για τους μαχητές με βαριές κουβέντες να ακούγονται το βράδυ στην καλύβα τους.

Η Ανδριάνα φαίνεται να κάνει «επίθεση» στην μικρή της παρέας, τη Χρύσα η οποία με τη σειρά της αντιδρά και δηλώνει πως δε της αρέσει να την υποτιμούν. Η Αδριάνα υποστηρίζει ότι φτιάχνουν ένα σενάριο και λένε πράγματα που δε λέει και τονίζει στη Χρύσα πως «ο Θεός θα στο ξεπληρώσει αυτό το πράγμα».

Λίγο αργότερα θα έχουμε τον πρώτο αγώνα επάθλου για φέτος με τους μαχητές να θέλουν απεγνωσμένα να σπάσουν το σερί των αντιπάλων τους για να επέλθει επιτέλους κάποια ηρεμία.

Στη συνέχεια όμως θα δούμε κάτι που δεν έχει ξαναπροβληθεί στο Survivor του ΣΚΑΪ. Αδριάνα, Δώρα, Ιωάννα και Μαριλίνα θα αγωνιστούν στον πρώτο αγώνα μονομαχίας των υποψήφιων παικτών προς αποχώρηση. Με το κοινό να μην επιδρά στις αποχωρήσεις φέτος η αγωνία είναι μεγάλη.

Survivor trailer 10/1: Δείτε τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα