Survivor trailer 29/1: Εκτός εαυτού ο Σωτήρης Λαμάι – «Κωλοτούμπας, γλίτσας και κλικαδόρος δεν θα γίνω ποτέ» (vid)

Survivor trailer 29/1: Γεμάτο από ένταση και νέες συναρπαστικές εξελίξεις θα είναι το σημερινό επεισόδιο (21:00) του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, να παίρνει φωτιά.

Τα όσα έγιναν στο επεισόδιο της Κυριακής ήταν μόνο η αρχή, καθώς σήμερα αναμένεται να γίνει το… έλα να δεις στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor trailer 29/1: Εκτός εαυτού ο Σωτήρης Λαμάι – «Κωλοτούμπας, γλίτσας και κλικαδόρος δεν θα γίνω ποτέ»

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με άκρως επεισοδιακό τρόπο και όπως φαίνεται θα συνεχιστεί

στο ίδιο μοτίβο. Διάσημοι και Μαχητές θα ριχτούν ξανά στο στίβο μάχης για την δεύτερη ασυλία σε ένα απαιτητικό αγώνισμα, όπου η δύναμη παίζει μεγάλο ρόλο.

Τα πράγματα λοιπόν φαίνεται πως ξεφεύγουν ανάμεσα στις δύο ομάδες με πρωταγωνιστές τον Σωτήρη Λαμάι και τον Αλέξη Παππά!

«Φέρε τον Παππά μόνο του… Αν είναι αρσενικός να έρθει να παίξουμε παρέα, οι δυο μας, μέρα-νύχτα. Έχει πάει και κρύβεται πίσω από την Ασημίνα», λέει από τον πάγκο ο νέος παίκτης των Μαχητών.

Ο ίδιος μάλιστα συνεχίζει το ξέσπασμά του και στην καλύβα λέγοντας: «Τα ίδια πράγματα, τα ίδια καραγκιοζιλίκια, τα ίδια και τα ίδια. Εγώ ντρέπομαι που παίζω μαζί τους».

Η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζεται και στο συμβούλιο του νησιού με τον Σωτήρη Λαμάι να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Κωλοτούμπας, γλίτσας και κλικαδόρος δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ».

Δείτε το Survivor trailer 29/1:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα