UEFA Ranking Ελλάδα: Ο Μαρθελίνο θέλει εκδίκηση από τον Παναθηναϊκό

UEFA Ranking Ελλάδα: Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ μπαίνουν σε εβδομάδα αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Ευρώπη.

Εβδομάδα ελληνικών εκπροσώπων σε Europa League

και Conference League για τις ελληνικές ομάδες.

Nτέρμπι κορυφής στον όμιλο του ΠΑΟΚ, με δύσκολο ματς στη Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ. Η ήττα από την Στουτγκάρδη ήταν αποτέλεσμα της ανωτερότητας των Σουηβών. Έχει τύχη η ομάδα της Θεσσαλονίκης στη Γερμανία.

Δύσκολο ματς- τελευταία ζαριά για δεύτερη θέση για τον Ολυμπιακό – περιμένει και την απόφαση του CAS – στο Φράιμπουργκ. Δεν είναι στα καλύτερά του το σύνολο του Στράιχ, το οποίο αναδείχθηκε ισόπαλο με την Ντάρμστατ.

Ματς-τελικός για ΑΕΚ, η οποία παίζει την ευρωπαϊκή της συνέχεια με την Μπράιτον. Αν κερδίσει, καθάρισε. Έρχονται με ψυχολογία οι Άγγλοι μετά το 3-2 στην έδρα της Φόρεστ.

Τέλος, μια απ’τα ίδια και για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Παρεμπιπτόντως, θα έχει συναπάντημα με τον Μαρθελίνο, τον οποίο απέκλεισε στα προκριματικά του Champions League όντας ακόμα στο τιμόνι της Μαρσέιγ. Θα βγάλει την ίδια αλαζονεία ο Ισπανός κόουτς του κίτρινου υποβρυχίου;

Αν το κάνει, θα την πατήσει. Το σίγουρο είναι ότι ψάχνει εκδίκηση και με τον Μπρινιόλι σε κακό φεγγάρι μπορεί να την πάρει. Η Βιγιαρεάλ πάντως κέρδισε με 3-1 την Οσασούνα στο ντεμπούτο του στον πάγκο.

UEFA Ranking Ελλάδα: Η βαθμολογία μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές των ομίλων σε Europa και Conference

Τα γνωστά θα σας πούμε. Η ανάγκη για βαθμούς, τεράστια. Το μαγικό νούμερο είναι το 800-1000. Δηλαδή 2-3 θετικά αποτελέσμα. Βέβαια είναι μια αγωνιστική… παλούκι, με τρία εκτός.

Ωστόσο, φέτος έχουμε αποδείξει ότι είμαστε για τα δύσκολα, οπότε μπορούμε να τα πάμε καλύτερα από την 4η αγωνιστική, όπου μόνο ο ΠΑΟΚ έφερε βαθμούς.

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα