e-Sportime (27/11): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Αλμπέρτο, τους έκαψες!

e-Sportime (27/11): Η θέση του τερματοφύλακα είναι νευραλγική. Ένα λάθος και ένα ολόκληρο παιχνίδι χάνεται. Όπως και το ΆρηςΠαναθηναϊκός.

H ομάδα του Γιοβάνοβιτς έπεσε στην παγίδα του Άρη πληρώνοντας το ίδιο νόμισμα. Επιδόθηκε σε ένα ανούσιο παιχνίδι πρωτοβουλίας χωρίς ουσιαστικές φάσεις και τελικώς ηττήθηκαν λόγω των αμυντικών ολιγωριών, αλλά και μιας γκάφας ολκής

από το βαρόμετρο της ομάδας, Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Μια γκάφα που ήρθε μετά το λάθος με τη Ρεν και δεν δημιουργεί… χαμόγελα. Περισσότερο προβληματισμό προκαλεί, παρά διάθεση για προσπέρασμα.

Ομολογουμένως, ο Μπρινιόλι πήγε κουβά και τη διοίκηση, σε περίοδο που υπάρχει και ένα συμβόλαιο ανανέωσης στη μέση. Όχι το ιδανικό timing για τέτοιες γκάφες.

e-Sportime (27/11): Ο ντεφορμέ Μπρινιόλι και ο αντι-Κορδόν

Ο Αgent Greek συνεχίζει δυναμικά με τα πιο σπαρταριστά νέα από τις μεγάλες ομάδες και όχι μόνο.

Ο Πέδρο Άλβες της Ρίο Άβε ως… αντί-Κορδόν στον ΟλυμπιακόΟι ενοχλήσεις του Κάλενς που δημιουργούν θέμα στην ΑΕΚΟ ντεφορμέ Μπρινιόλι – Μήπως φταίει το συμβόλαιο ανανέωσης;Η απογοητευτική εμφάνιση Γκαρσία και Πανσερραϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τέσσερις σελίδες για τα ματς της 12ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League. Η πρώτη νίκη σε ντέρμπι για τον Άρη, ο σίριαλ… Τσούμπερ της ΑΕΚ, το εκπληκτικό 3-3 στη Λαμία και ο Αστέρας που εκτός έδρας καλπάζει!

Στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα από τον ΧΟΣΕ. Μαζί μας και η αγαπημένη σελίδα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Κατεβάστε την e-Sportime 27-11-2023 ΕΔΩ με ένα κλικ

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα