WRC: Ο Gil Membrado κάνει άλμα στην υψηλότερη κατηγορία στα 16 του

WRC Gil Membrado: Ο πρωταθλητής νεανίδων και 2 τροχών θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά με ένα Ford Fiesta Rally2 στο Εθνικό Πρωτάθλημα Gravel.

Σε ηλικία μόλις 16 ετών έκανε το άλμα στην υψηλότερη κατηγορία. Ο Gil Membrado θα αγωνιστεί πίσω από το τιμόνι ενός Ford Fiesta Rally2 στο Εθνικό Πρωτάθλημα Gravel. Ο Καταλανός ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα Past Racing, η οποία από αυτή τη σεζόν θα είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία των οβάλ

μονοθεσίων στην Ιβηρική Χερσόνησο. Ένα μεγάλο βήμα για τη νεότερη υπόσχεση των ισπανικών εξέδρων, που θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τους καλύτερους με ίσους όρους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που μπορώ να ανακοινώσω αυτό το έργο, το οποίο είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα», αναγνώρισε ο Membrado. «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα Past Racing που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να οδηγήσω ένα αυτοκίνητο τόσο απίστευτο όσο το Ford Fiesta Rally2. Αντιμετωπίζω μια μεγάλη πρόκληση, αφού πρόκειται να αγωνιστώ με πολύ έμπειρους και γρήγορους οδηγούς, και με ένα αυτοκίνητο που θα πρέπει να προσαρμοστώ και να γνωρίσω σιγά σιγά. Αλλά έχω πολύ κίνητρο και ανυπομονησία να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια. Θα δίνω τα πάντα σε κάθε ράλι και θα απολαμβάνω αυτή τη μοναδική ευκαιρία στο έπακρο».

 

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

WRC Gil Membrado: Για να δώσουμε μια ιδέα για το μέγεθος αυτού του βήματος, ο Sebastien Loeb, ο οδηγός με το καλύτερο ρεκόρ ράλι στον κόσμο, έτρεξε την πρώτη διοργάνωση της ζωής του σε ηλικία 23 ετών. WRC o Gil Membrado στα 16 του, πρόκειται να ξεκινήσει την τέταρτη σεζόν του και έχει ήδη αγωνιστεί σε περισσότερες από τριάντα δοκιμές στην Ισπανία και στο εξωτερικό. Ίσως υπάρχουν περισσότεροι παραλληλισμοί με τον σημερινό παγκόσμιο πρωταθλητή, Kalle Rovanpera, ο οποίος άρχισε να αγωνίζεται όταν ήταν 11 ετών.

Ο Membrado θα κάνει το ντεμπούτο του πίσω από το τιμόνι του νέου του αυτοκινήτου στο Ράλι Tierras Altas de Lorca στις 10 και 11 Μαρτίου, ένα τεστ που δεν μετράει μόνο για το χαλίκι, αλλά και για το απόλυτο πρωτάθλημα. Θα αντιμετωπίσει λοιπόν τους καλύτερους Ισπανούς πιλότους στο ίδιο έδαφος και με τα ίδια όπλα.

Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Καταλανός οδηγός Gil Membrado Icart, τον οποίο θα συνοδηγεί ο συνοδηγός Alejandro López (Jandrín), θα αγωνιστεί σε συνολικά επτά ράλι του Ισπανικού Πρωταθλήματος Gravel Rally (CERT Rallycar) με ένα Ford Fiesta Rally2 από η ομάδα Past-Racing.

Ο Membrado έχει εκφράσει τον ενθουσιασμό και την ευγνωμοσύνη του για αυτή τη νέα πρόκληση: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που μπορώ να ανακοινώσω αυτό το έργο, το οποίο είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Past-Racing που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να οδηγήσω ένα αυτοκίνητο τόσο απίστευτο όσο το Ford Fiesta Rally2. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τη Red Bull για την πίστη στις δυνατότητές μου. Και, φυσικά, ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους και τους χορηγούς μου, που ήταν πάντα δίπλα μου και με βοήθησαν να κάνω αυτό το όνειρο δυνατό.

Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC ΠαιανίαςΔήμος Παιανίας: Το 22ο Motor Festival υπό την αιγίδα του δήμου Παιανίας

WRC Gil Membrado:  «Αντιμετωπίζω μια μεγάλη πρόκληση, αφού πρόκειται να αγωνιστώ με πολύ έμπειρους και γρήγορους οδηγούς και με ένα αυτοκίνητο που θα πρέπει να προσαρμοστώ και να γνωρίσω σιγά σιγά. Αλλά έχω πολύ κίνητρο και ανυπομονησία να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια. «Θα δώσω τα πάντα σε κάθε ράλι και θα απολαύσω αυτή τη μοναδική ευκαιρία στο έπακρο», πρόσθεσε ο οδηγός.

Ο Membrado είναι ο τρέχων ισπανός πρωταθλητής Junior και Two Wheel Drive στα χαλίκια ράλι, τίτλους που πέτυχε την περασμένη σεζόν με ένα Ford Fiesta Rally4. Ο οδηγός έκανε το ντεμπούτο του σε ράλι όταν ήταν μόλις 13 ετών, όντας ο νεότερος στην ιστορία που το έκανε και έκτοτε έχει συμμετάσχει σε διάφορα πρωταθλήματα και κατηγορίες, τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα, πετυχαίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα και δείχνοντας μεγάλη εξέλιξη.

Το πρόγραμμα θα αποτελείται από επτά δοκιμές, ξεκινώντας με το Ράλι Tierras Altas de Lorca (Μούρθια), στις 10 και 11 Μαρτίου, ένα τεστ που βαθμολογείται επίσης για το S-CER (Ισπανικό Σούπερ Πρωτάθλημα Ράλι) και θα τελειώσει με το Ράλι του Pozoblanco (Κόρδοβα), το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοεμβρίου. Ο πιλότος θα συνοδεύεται από τον έμπειρο συγκυβερνήτη Alejandro López (Jandrín), ο οποίος θα του παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που μπορώ να ανακοινώσω αυτό το έργο, το οποίο είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Αντιμετωπίζω μια μεγάλη πρόκληση, αφού πρόκειται να ανταγωνιστώ πολύ έμπειρους και γρήγορους οδηγούς και με ένα αυτοκίνητο που θα Πρέπει να προσαρμοστώ και σιγά σιγά. Αλλά έχω πολύ κίνητρο και ανυπομονησία να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια. Θα δίνω τα πάντα σε κάθε ράλι και θα απολαμβάνω αυτή τη μοναδική ευκαιρία στο έπακρο», λέει ο νεαρός οδηγός.

WRC Gil Membrado:  Το Ford Fiesta Rally2 είναι ένα υπερσύγχρονο όχημα, εγκεκριμένο από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) για να αγωνιστεί στην κατηγορία Rally2, τη δεύτερη υψηλότερη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC). Διαθέτει turbo κινητήρα 1,6 λίτρων που αποδίδει 280 HP, διαδοχικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων, σύστημα τετρακίνησης και ρυθμιζόμενη ανάρτηση. Το αυτοκίνητο ζυγίζει 1.230 κιλά και έχει μήκος 4,06 μέτρα.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Συνολικά αποτελέσματα δοκιμών Sepang MotoGP 2024Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα