ΑΕΚ: No progress ο Χρυσόπουλος και προβληματισμός!

Το φετινό καλοκαίρι είχαμε μία μικρή μεταγραφική κόντρα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που αρκετοί θεωρούν ότι βγήκε νικήτρια η πρωταθλήτρια της Stoiximan Super League.

Το μήλον της έριδος ήταν φυσικά ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, που στα 19 του βρέθηκε

στον Ολυμπιακό δανεικός από τον Άρη για να αγωνιστεί στη Β’ Ομάδα.

Μετά από μία γεμάτη χρονιά και 20 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα στη Super League 2, ο Χρυσόπουλος επέστρεψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα Ολυμπιακός και ΑΕΚ, να αρχίσουν τη… μονομαχία τους.

Η Ένωση έκανε την καλύτερη πρόταση για τον ταλαντούχο αμυντικό και ο Άρης συμφώνησε βάζοντας στα ταμεία του 800 χιλιάδες ευρώ.

Με τον ερχομό του λοιπόν πήγε στη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ και άρχισε να παίρνει συμμετοχές, έχοντας στη φετινή Super League 2, πέντε συμμετοχές.

Μέχρι που ήρθε η ώρα του και ο Ματίας Αλμέιδα, τον εμπιστεύτηκε στο ισόπαλο 1-1 παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Οι πολλές απουσίες στην άμυνα που είχε η ΑΕΚ στα πρώτα ματς της σεζόν, όπου ήταν εκτός τόσο ο Βίντα αλλά και ο Μουκουντι, τον έφερε στην πρώτη ομάδα, ωστόσο δεν μπόρεσε να δείξει κάτι στο ντεμπούτο του.

Αυτό που ανησυχεί όμως είναι ότι δεν έχει το ανάλογο development για να δικαιολογήσει το κόστος της επένδυσης, αφού ειδικά στην Ελλάδα δε δίνεται κοντά στο ένα εκατομμύριο εύκολα για 19χρονο παίκτη.

Μάλιστα αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «χάσει» μέχρι και τη φανέλα βασικού στις Ελπίδες όπου ήταν από τους σταθερούς παίκτες.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα