ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα στάθηκε στην απουσία του κόσμου και τον Πήλιο

21:47 3/1/2024 - Πηγή: Sportime

Η ΑΕΚ κέρδισε ένα παιχνίδι επιτέλους σχετικά ήρεμα. Ο Βόλος την άγχωσε ένα διάστημα στο πρώτο ημίχρονο αλλά αυτά είναι κάπου λογικά. Η Stoiximan Super League μάλιστα συνεχίζεται για την Ένωση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό εκτός έδρας.  Από τα πιο δύσκολα φετινά παιχνίδια.

Ο

Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην κάμνερα της Cosmote TV στάθηκε μάλλον στα δύο πιο σημαντικά θέματα. Τον Πήλιο και την απουσία του κόσμου. Αρχικά ρωτήθηκε αν είδε όσα ήθελε από την ομάδα στο παιχνίδι: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε ολο τον κόσμο να έχει ένα όμορφο 2024. Ψάχναμε αυτούς τους τρεις βαθμούς, είχαμε τον τρόπο να τους κυνηγήσουμε και νομίζω κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Βόλος άλλαζε τον τρόπο παιχνιδιού του. Μας δυσκόλεψε μέχρι να διασπάσουμε αυτή την πίεση, μετά ελέγξαμε το παιχνίδι».

Για την παρουσία του Πήλιου: «Ναι, χαίρομαι όταν βάζω νεαρούς παίκτες και αποδίδουν. Πρέπει να μπαίνουν σιγά – σιγά. Ηταν καλός, όπως και όλοι οι συμπαίκτες του. Θα πρέπει να συνεχίσει, να πάρει ρυθμό και να συνεχίσει να βελτιώνεται»

Για τις άδειες εξέδρες μίλησε με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο:«Είναι λίγο θλιβερό έτσι το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, πάθος, ενώνει οικογένειες. Μπορεί να κερδίσεις, να χάσεις, να έρθεις ισοπαλία. Έτσι όπως παίζουμε είναι σαν να παίζουμε σε μία… πλατεία».

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα