ΑΕΚ: Ο Πήλιος δεν πάει δανεικός

Η ΑΕΚ επιτέλους πέρασε ένα σχετικά εύκολο βράδυ με τη νίκη κόντρα στη Λαμία. Βέβαια, αν ο Τόσιτς προς το τέλος του ματς έκανε γκολ την κεφαλιά του στο 2-0, ουδείς μπορούσε να προβλέψει τι θα γινόταν.

Όπως και να έχει πάντως, μην τα θέλουν και όλα δικά τους οι οπαδοί της ΑΕΚ. Ήταν ένα ήσυχο βράδυ.

Αυτό που θα

πρέπει να τονιστεί πέραν φυσικά πως σκόραραν οι Αραούχο, Γκαρσία και έκρινε εν πολλοίς την έκβαση της συνάντησης ήταν κάτι που έγινε για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Ο Αλμέιδα πέρασε στον αγώνα τον Πήλιο. Ο νεαρός το καλοκαίρι που πέρασε απασχόλησε τα μεταγραφικά δρώμενα. Ήταν μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, τελικά τον πήρε η ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά, δε φαινόταν να πληροί ακόμα τα αγωνιστικά στάνταρ του Αλμέιδα και δεν έβλεπε ούτε αποστολή που λέει ο λόγος.

Ο Αργεντίνος όμως που δεν χαρίζει, είναι δίκαιος αλλά και με αντιμετώπιση συγκεκριμένη προς τους παίκτες του διαβλέπει βελτίωση. Ο Πήλιος έπαιξε από το 83’ με την Κηφισιά και μάλιστα σε δύσκολη συνθήκη αγώνα μετά από δυο λεπτά (έγινε το 1-1).

Με τη Λαμία η εξίσωση ήταν πιο άνετη. Μπήκε στο 77’ με το σκορ στο 2-0 και την ΑΕΚ να ελέγχει τον αγώνα.

Αυτό που φαίνεται και εν όψει της φυγής για το Κύπελλο Ασίας των Χατζισαφί, Μοχαμάντι, είναι πως μπαίνει στο rotation. Αυτό που δείχνει σίγουρο είναι παρά τα όσα ακούστηκαν δε θα φύγει δανεικός ο Πήλιος.

Έντάξει όσον αφορά να είναι Νο1 επιλογή όπως είπε ο Αλμέιδα, μάλλον ήταν λίγο υπερβολικό.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα