ΑΕΚ: Τι θα γίνει με τον Μήτογλου και τους Έλληνες;

Ο Γεράσιμος Μήτογλου μοιάζει να χάνει πόντους στην ΑΕΚ. Η «Ένωση» θα γεμίσει με στόπερ το προσεχές διάστημα και ο πρώην παίκτης του Βόλου μοιάζει να μένει πίσω. Τι θα γίνει όμως με την έλλειψη Ελλήνων παικτών στο ρόστερ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Ο ίδιος ο Γεράσιμος Μήτογλου δεν βοήθησε τον εαυτό του με την απόδοσή του. Στα τελευταία δύο ματς που πήρε φανέλα βασικού η ΑΕΚ έχασε στο Ηράκλειο

από τον ΟΦΗ (2-0) και «τσαλακώθηκε» στη γειτονιά της από την Κηφισιά (1-1). Βέβαια, το πρόβλημα σε εκείνα τα παιχνίδια ήταν συνολικό. Στην Κρήτη όλη η ΑΕΚ ήταν… αλλού. Στο παιχνίδι με την Κηφισιά περισσότερο ευθύνεται η επιθετική δυστοκία.

Ωστόσο, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός φέρεται να ΄χει χάσει το credit της περασμένης σεζόν στα μάτια του Ματίας Αλμέιδα. Ας μην ξεχνάμε πως ο Αργεντινός τεχνικός ήταν που εισηγήθηκε με θέρμη την ανανέωση του συμβολαίου του (σ.σ.: αύξηση αποδοχών από τα 60 στα 170 χιλιάρικα ετησίως).

Το «σήμερα» είναι λίγο διαφορετικό. Έχουμε και λέμε: Πρόωρη ανανέωση του Βίντα. Από το Sportime μάθατε για το γεγονός πως ο Κάλενς κερδίζει την κούρσα της παραμονής. Μέσα σε όλα αυτά είναι και η απόκτηση ενός ακόμη στόπερ το επόμενο καλοκαίρι. Με άλλα λόγια, η εξίσωση βγάζει αδύναμο κρίκο τον 24χρονο Ελληνα στόπερ.

Η λύση δανεισμού θα έβγαζε ένα νόημα, αν υπήρχαν αρκετοί Έλληνες παίκτες στο ρόστερ. Διότι, ο καταρτισμός της ευρωπαϊκής λίστας έχει κενά εξαιτίας αυτής της ιστορίας. Ζόρια…

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα