Αλγερία: Οπαδοί έκαναν ντου στο ξενοδοχείο της αποστολής μετά τον αποκλεισμό από το Copa Africa! (vid)

Τον αποκλεισμό στη φάση των ομίλων του Copa Africa γνώρισε η Αλγερία μετά την ήττα της με με 1-0 από την Μαυριτανία, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της χώρας, Γουαλίντ Σάντι, μετά το τέλος του αγώνα πλησίασε στη θύρα των οπαδών για να μιλήσει μαζί του και να ακούσει τα παράπονά τους.

Djamel Belmadi est allé voir les supporteurs algériens :

Supporteurs : « Reste Djamel ! Si tu pars, ce sera la catastrophe.

»

Belmadi : « Excusez nous. On a fait tout notre possible. » pic.twitter.com/2HAe66OE7w

— La Vague Verte (@la_vagueverte) January 23, 2024

Όμως, η οργή των Αλγερινών δεν περιορίστηκε εκεί, καθώς τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν παίκτες και επιτελείο έφτασαν στο ξενοδοχείο.

Μια μερίδα οπαδών περίμενε την αποστολή, ζητώντας εξηγήσεις για την παταγώδη αποτυχία, ενώ κάποιοι έκαναν και ντου, με τους στρατιώτες που είχαν κληθεί για επιπλέον μέτρα ασφαλείας, να τους απωθούν.

Φυσικά, στο στόχαστρο των οπαδών βρέθηκε ο προπονητής της Αλγερίας, Ντζάμελ Μπελμάντι για τον οποίο απαίτησαν την παραίτηση του, φωνάζοντας χαρακτηριστικά: “Μπελμάντι, φύγε”.

SCÈNE SURRÉALISTE

Des supporteurs algériens ont tenté de rentrer dans l’hôtel de la délégation algérienne afin de s’en prendre au président de la FAF, aux joueurs et à Djamel Belmadi. pic.twitter.com/uVaC7pI8hl

— La Vague Verte (@la_vagueverte) January 23, 2024

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα