Αλλιώς τα βλέπει ο Νικολακόπουλος, αλλιώς ο Καρπετόπουλος – Πυροσβέστης ο Πανούτσος!

Αρκετά ανέβηκαν οι εντάσεις όταν ο Κώστας Νικολακόπουλος βγήκε στον Bwin Sport FΜ, για να μιλήσει για τα νέα που έχει ο Ολυμπιακός μετά τη βαριά ήττα με 4-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για ξεκάθαρο ρεζιλίκι μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης»,

αλλά τόνισε ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Όπως έχει κάνει ο Ολυμπιακός τέτοιες νίκες μέσα στην Τούμπα και στις άλλες έδρες, έτσι αν στραβώσει το ματς και σε πάρει η κατηφόρα μπορεί να γίνει και αυτό.

Από κει και πέρα, μπήκε στη συζήτηση ο Αντώνης Καρπετόπουλος και Αντώνης Πανούτσος, με τον πρώτο να κάνει επίθεση και τον δεύτερο να είναι ο… πυροσβέστης.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι Νικολακόπουλος, ότι θα μπορούσε να αφήσει έξω τον Ελ Κααμπί που πιάνει θέση ξένου και να βάλει τον Ορτέγκα που είναι κανονικός αριστερός μπακ.

Ωστόσο ο Αντώνης Καρπετόπουλος του είπε με έντονο τρόπο ότι όλα τα γκολ μπήκαν από την πλευρά του Ροντινέι, όπου όλες οι ομάδες έχουν καταλάβει την αδυναμία του.

Ο Βραζιλιάνος δεν παίζει καλά, ούτε έχει κάποιον να γυρίζει να τον καλύπτει να για να μην έχει τόσα πολλά προβλήματα.

Εκεί άρχισε και το διάλογος μεταξύ των δύο παραγωγών, με αποτέλεσμα να έχει βγει ο ρεπόρτερ εκτός συζήτησης, κάτι που φάνηκε να τον ενοχλεί.

Μάλιστα ο Αντώνης Καρπετόπουλος ξέσπασε και είπε ότι πρέπει να δούμε τι πήγε στραβά και να μην μπουν κάτω από το… χαλάκι και τόνισε με έντονο τρόπο ότι όλα τα εξτρέμ του Ολυμπιακού απλά περπατάνε.

Κάπου εκεί πήρε το λόγο ο Κώστας Νικολακόπουλος, έφερε πίσω τη συζήτηση στο παιχνίδι και στα όσα έκανε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και κάπου εκεί τελείωσε, με φανερά ενοχλημένες και τις δύο πλευρές.

Ακούστε τα όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα