Άλμα παραμονής ο Παναιτωλικός – Κατρακύλα ο Αστέρας!

Μόλις μια εβδομάδα μετά το «χρυσό» τρίποντο επί της Κηφισιάς, ο Παναιτωλικός έκανε άλλο ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στη Super League 1.

Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», παραμένοντας στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Από την άλλη πλευρά, η διαδικασία των πλέι άουτ δεν κυλά θετικά για τους Αρκάδες, οι οποίοι μετρούν πλέον 4 ήττες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, όντας βαθμολογικά αδιάφοροι.

Το ματς

Στο

πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη είδαμε ένα ωραίο παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό και αρκετές φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι ανοίγοντας το σκορ στο 31ο λεπτό.

Έπειτά από σέντρα του Τορεχόν, η άμυνα του Αστέρα δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Ντίας από πλεονεκτικό σημείο νίκησε τον Τσιφτσή.

Μετά τη διακοπή, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς, δίχως όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα. Έτσι, στο 63ο λεπτό ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε ξανά την κάκιστη αντίδραση της αντίπαλης άμυνας, με τον Ντίας ανενόχλητος να δίει στον Ζοάο Πέδρο ο οποίος έγραψε από κοντά το 2-0.

Από ‘κει και πέρα, ο Αστέρας έφτασε μια ανάσα από τη μείωση του σκορ στο 79’, όταν ο Άλβαρες σούταρε από το δεύτερο δοκάρι, με το Τσάβες να αποκρούει εντυπωσιακά, πριν απομακρύνει ο Ντουάρτε.

Τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει ως το φινάλε, με τον Παναιτωλικό να παίρνει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-2

Σκόρερ: 31′ Ντίας, 67′ Ζοάο Πέδρο

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Λύρατζης (88′ Ρ. Γκαρθία), Πίτσου, Καστάνιο, Χουχούμης (63′ Άλβαρες), Γιαμπλόνσκι, Γκος (80′ Αλάγκμπε), Παλάσιος (63′ Ζουγλής), Μπαρτόλο (46′ Μάντζης), Ρεγκίς, Μιριτέλο

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας, Οικονόμου, Μαλής (79′ Μ. Ντουάρτε), Ταμπίτζε, Τορεχόν, Λιάβας (63′ Χατζηθεοδωρίδης), Πέρες (82′ Τσιγγάρας), Χουάνπι, Λομονάκο (63′ Ζ. Πέδρο), Ντίαζ (82′ Φ. Ντουάρτε)

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα