Αναβάτες MotoGP 2024 : Η Ισπανία κυριαρχεί στην λίστα χωρών του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP

Αναβάτες MotoGP 2024 : Χώρες που συμμετέχουν στους αγώνες MotoGP 2024. Η Ισπανία εξακολουθεί να κυριαρχεί, η Ιταλία βασίζεται στην πλειονότητα των δρομέων που έχουν εκπαιδευτεί από τον Valentino Rossi.

Ναι, παρόλο που έχει την ιδιότητα της υψηλότερης κατηγορίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αγώνων Μοτοσικλέτας, η διανομή των δρομέων στο γεγονός MotoGP

εξακολουθεί να κυριαρχείται από δύο χώρες, δηλαδή την Ισπανία και την Ιταλία.

Η Ισπανία μάλιστα εξακολουθεί να έχει το καθεστώς της χώρας που έχει τους περισσότερους εκπροσώπους στο MotoGP 2024. Καταγράφεται ότι η Ισπανία συνεισέφερε δέκα δρομείς.

Το όνομα του Pol Espargaro δεν θα είναι πλέον στο MotoGP την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, η φιγούρα του αντικαταστάθηκε από έναν άλλο Ισπανό αναβάτη, τον Πέδρο Ακόστα.

Ο Pedro Acosta είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Moto2 για το 2023 και θα ενισχύσει την ομάδα GasGas Factory Racing Tech 3.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςΗ Ιταλία είναι η πλειοψηφία των μαθητών του Valentino Rossi

Αναβάτες MotoGP 2024 : Η Ιταλία είναι η δεύτερη χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό δρομέων στο MotoGP 2024 μετά την Ισπανία. Καταγράφεται ότι η Ιταλία έχει έξι δρομείς.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον για την Ιταλία είναι ότι η πλειοψηφία των δρομέων είναι μαθητές του Valentino Rossi. Καταγράφεται ότι υπάρχουν τέσσερις μαθητές του Valentino Rossi από την ακαδημία VR46 που θα εμφανιστούν στο MotoGP 2024.

Οι τέσσερις είναι οι Luca Marini, Marco Bezzecchi, Franco Morbidelli και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP, Pecco Bagnaia.

Ο ίδιος ο Fabio Di Giannantonio δεν είναι δρομέας της ακαδημίας VR46, αλλά την επόμενη σεζόν θα ενισχύσει την ομάδα που ανήκει στον Valentino Riossi, την VR46 Racing Team.

Ο μόνος Ιταλός δρομέας που δεν έχει σχέση με τον Rossi είναι ο Enea Bastianini. Θα εξακολουθεί να είναι ο συνεργάτης του Pecco Bagnaia στη Ducati.

Αναβάτες MotoGP 2024 :  Λίστα Χωρών που ανηκεί ο κάθε αναβάτης στο MotoGP 2024

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

MotoGP 2024 Ισπανία

Μάβερικ ΒινάλεςAleix EspargaroΡαούλ ΦερνάντεςΧόρχε ΜάρτινΆλεξ ΜάρκεςΜαρκ ΜάρκεςΤζόαν ΜιρΠέδρο ΑκόσταΑουγκούστο ΦερνάντεθΆλεξ Ρινς

Ιταλία

Pecco BagnaiaΕνέα ΜπαστιανίνιΦράνκο ΜορμπιντέλιFabio Di GiannantonioΜάρκο ΜπεζέκιΛούκα Μαρίνη

Γαλλία

Γιόχαν ΖάρκοΦάμπιο Κουαρτάραρο

Πορτογαλία

Μιγκέλ Ολιβέιρα

4 Ιαπωνία

Takaaki Nakagami

 Νότια Αφρική

Μπραντ Μπάντερ

MotoGP 2024 Αυστραλία

Τζακ ΜίλερTo πρόγραμμα ημερολόγιο του MotoGP 2024

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ημερολόγιο MotoGP 2024AMA Supercross 2024 οσα πρέπει να ξέρεις γιατί ξεκινάμεMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα