Αντόνιο Κορδόν: Υπάρχει όντως προσωπικό πρόβλημα ή είναι κόλπο για να φύγει εκτός Ολυμπιακού ήσυχα;

Αντόνιο Κορδόν: Υπάρχει όντως προσωπικό πρόβλημα για τον Ισπανό ή είναι… κόλπο για να φύγει εκτός Ολυμπιακού ήσυχα μετά τον Μαρτίνεθ;

Ο Αντόνιο Κορδόν εδώ και κάποιο καιρό έρχεται ελάχιστα στην Ελλάδα καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα τον αναγκάζει να μένει τον περισσότερο καιρό στην Ισπανία.

Αυτός ήταν και ο

λόγος που στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού ήρθε ως νέος αθλητικός διευθυντής ο Πορτογάλος, Πέδρο Άλβες.

Από πολλούς θεωρήθηκε πως η είσοδος του Πέδρο Άλβες στο Ρέντη σημαίνει παράλληλα και την έξοδο από τον Ολυμπιακό του Αντόνιο Κορδόν καθώς αμφισβητήθηκε η ύπαρξη σοβαρού προβλήματος, όπως είχε ενημερώσει ο Αντόνιο Κορδόν.

Αντόνιο Κορδόν: Υπάρχει όντως προσωπικό πρόβλημα ή είναι κόλπο για να φύγει εκτός Ολυμπιακού ήσυχα;

Η αλήθεια είναι πως ο Αντόνιο Κορδόν έχει όντως ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και αυτό δεν επιδέχεται ΚΑΜΙΑΣ αμφισβήτησης.

Μάλιστα η σχέση Κορδόν – Μαρινάκη είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναβαθμίζει τον Αντόνιο Κορδόν στο ρόλο του επιβλέποντα όλων ομάδων ιδιοκτησίας του προέδρου του Ολυμπιακού.

Απόλυτα αληθές είναι αυτό που έχει εκμυστηρευτεί ο Αντόνιο Κορδόν στον πρόεδρο του Ολυμπιακό και τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων, με τον Ολυμπιακό να συμπαραστέκεται θερμά στο ανθρώπινο πρόβλημα του Ισπανού.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Έκανε λάθος προετοιμασία ο Μαρτίνεθ;

Ολυμπιακός: Η τεράστια απρέπεια Μαρτίνεθ στην προσπάθεια της διοίκησης να τον σώσει – Τι έκανε και τους τρέλανε

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα