Από τριάρα σε τριάρα «πετάει» ο ΠΑΟΚ, νίκησε εύκολα τον Βόλο και πάει Λεωφόρο

Ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Βόλο και πέτυχε την 3η διαδοχική τριάρα του (3-0), στο ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Τάισον ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής αφού μέτρησε δύο ασίστ, ενώ Κουλιεράκης, Μουργκ και Σαμάτα έγραψαν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε ξανά ολόκληρη την ενδεκάδα, επιλέγοντας

εννέα διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πήρε τα ηνία της αναμέτρησης με το «καλημέρα», χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει τον πορτιέρο Παπαδόπουλο.

Αντίθετα, μπορεί οι στιγμές που είχαν τη μπάλα στα πόδια οι φιλοξενούμενοι να ήταν λίγες, όμως κατάφεραν να απειλήσουν δύο φορές τον Κοτάρσκι μέσα στα πρώτα λεπτά.

Οι «ασπρόμαυροι» έβαλαν… μπροστά τις μηχανές μετά το 20ο λεπτό, πολιορκώντας την αντίπαλη εστία από όλες τις πλευρές, αφού μέχρι το 30′ δημιούργησαν 7 τελικές, εκ των οποίων οι τρεις στην εστία, «σπάζοντας» και τα δοκάρια με τους Σβαμπ και Σάστρε να έχουν από ένα.

Η κατοχή ήταν συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων με 71%-29%, δείγμα και της εικόνας της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος.

Το γκολ που αναζητούσε ο Δικέφαλος ήρθε στο 39ο λεπτό και μάλιστα με ένα δίλεπτο ξέσπασμα και τον Τάισον να αναλαμβάνει ρόλο «μαέστρου». Ο Βραζιλιάνος αρχικά σέρβισε για τον Κουλιεράκη που έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στην επόμενη φάση με ένα τρομερό σπριντ διασχίζοντας σχεδόν ολόκληρο το γήπεδο, έστρωσε για τον Μουργκ που έκανε το 2-0 στο 45′.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με 11(5) – 3(1) τελικές και 71%-29% κατοχή υπέρ των γηπεδούχων, δείγμα της εικόνας του ματς μέχρι εκείνο το σημείο.

Παρά το γεγονός πως είχαν το προβάδισμα δύο τερμάτων οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μπήκαν με την ίδια ένταση στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να διευρύνουν το σκορ. Ο Αλί Σαμάτα έκανε… σεφτέ στα τέρματα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, σκοράροντας στο 56ο λεπτό για το 3-0, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει ανάσες στους Σβαμπ, Ζίβκοβιτς και Τάισον, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους Κωνσταντέλια, Ντεσπόντοφ και Οζντόεφ θέλοντας να τους κρατήσει σε αγωνιστικό ρυθμό.

Οι δύο ομάδες κατέβασαν ρυθμό και το 3-0 ήταν και το τελικό σκορ, με τον Δικέφαλο να ετοιμάζεται για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Έκονγκ, Κουλιεράκης (Νέσμπεργκ 77’), Σάστρε, Σβαμπ (Οζντόεφ 65’), Τσιγγάρας, Μουργκ, Τάισον (Κωνσταντέλιας 65’), Αντρίγια (Ντεσπόντοφ 65’), Σαμάτα (Τζίμας 81’).

ΝΠΣ Βόλος: Παπαδόπουλος, Άλχο (Καλογερόπουλος 56’), Λούνα, Τάχατος , Τσοκάνης,Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (Έντζιν 46’), Κόμπα (Μεταξάς 65’), Κορνέτ, Μαχαίρας, Γκαρσία (Μωραϊτης 65’).

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα