Αποκάλυψη: Γι’ αυτό δεν αποβλήθηκε και ο Τόμας στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός! (vid)

O διαιτητής του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός έβγαλε δύο κόκκινες κάρτες, αλλά έπνιξε μια ακόμα. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν αποβλήθηκε ο Τόμας.

Είχε τις εντάσεις του ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Ο Λίντχαουν απέβαλε σωστα τους Τάισον και Μπακασέτα μετά από το μεταξύ τους επεισόδιο στο δεύτερο ημίχρονο. Kαι όπως προκύπτει από το Φύλλο Αγώνα και την αποκάλυψη του Sportime, δύσκολα θα παίξουν στη ρεβάνς.

Ο Ολλανδός κάπου όμως το… έχασε με την ένταση

που δημιουργήθηκε στο 84′ όταν ο Μλαντένοβιτς προσπάθησε να καθυστερήσει την εκτέλεση ενός πλαγίου και στη συνέχεια πριν επιστρέψει εντός αγωνιστικού χώρου, ο Μπράντον Τόμας που είχε γίνει αλλαγή τον κράτησε από τη φανέλα και το σορτσάκι!

Ο ρέφερι της αναμέτρησης έδωσε κάρτα στον Μλαντένοβιτς και κίτρινη στον… Ζίβκο Ζίβκοβιτς! Προφανώς επειδή ο τελευταίος ξεχώριζε λόγω του ύψους του, αφού δεν είχε καμία συμμετοχή στο συμβάν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o Ολλανδός διαιτητής αν και έβγαλε αμέσως την κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, έδειξε κάρτα στον πάγκο του ΠΑΟΚ μετά από υπόδειξη του 4ου Παπαδόπουλου ο οποίος του μετέφερε οτι σηκώθηκαν όλοι, ωστόσο επειδή ο Παναθηναϊκός ετοιμαζόταν να κάνει τριπλή αλλαγή, δεν πρόλαβε να δει το περιστατικό!

Το οξύμωρο είναι οτι ο συμπατριωτής του Ολλανδού ρέφερι που ήταν στο VAR και παρενέβη και μπορούσε να παρέμβει, αφού η παράβαση του Τόμας ήταν για κόκκινη κάρτα. Αυτή είναι η οδηγία της UEFA που θέλει να αυστηροποιούνται οι ποινές όσον αφορά στην συμπεριφορά των πάγκων. Παρ’ όλα αυτά οι δύο Ολλανδοί δεν συννενοήθηκαν ούτε στην μητρική τους γλώσσα και ο Τόμας δεν αποβλήθηκε ποτέ. Κάτι που θα του στοίχιζε τη συμμετοχή του στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στη Τούμπα!

Το επίσης οξύμωρο είναι οτι ο ίδιος ο ρέφερι παραδέχθηκε στα αποδυτήρια οτι έπρεπε να βγάλει κάρτα στον (σωστό) ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να επεκταθεί στο χρώμα αυτής.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που κάτι παθαίνει φέτος με τον Παναθηναϊκό, μίλησε για διαιτητική εύνοια των πρασίνων αλλά από τις αποφάσεις του Λίντχαουντ στο πρόσφατο ματς, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα