Άρης: Mάντζιος vs Λουτσέσκου -Του έχει πάρει και τον… σκούφο!

Δεύτερο σπίτι του έχει κάνει την Τούμπα ο Άρης. Σχεδόν άχαστος ο Μάντζιος κόντρα στον Λουτσέσκου.

Αφεντικό της πόλης ο Άρης. Διπλό στη Τούμπα (0-1) απέναντι στον ΠΑΟΚ, γκρεμίζοντας τον από την κορυφή! Δεύτερη φετινή νίκη των κιτρινόμαυρων απέναντι στον δικέφαλο του βορρά, με το πρώτο χρονικά παιχνίδι τους να λήγει ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0).

Άκης Μάντζιος vs Ραζβάν

Λουτσέσκου, άσος από το… ζέσταμα. Στο head to head των δύο προπονητών, ο Έλληνας κόουτς έχει τη μερίδα του λέοντος απέναντι στον Ρουμάνο.

11 οι αναμετρήσεις, με την χθεσινή της μεταξύ τους προϊστορίας και ο Μάντζιος μετράει πέντε νίκες και μόλις δύο ήττες, ενώ τέσσερα παιχνίδια έχουν τελειώσει χωρίς νικητή. Άχαστος ως προπονητής του Άρη ο Μάντζιος, αφού έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου.

Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες έχει ο 54χρονος κόουτς. Οι δύο μέσα στην Τούμπα! Τη σεζόν 2021-22 επικράτησε με 1-0, όπως και το βράδυ της Κυριακής, ενώ στο ματς του β’ γύρου της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League, o Άρης είχε επικρατήσει με 2-1 του ΠΑΟΚ Ισόπαλο και το πρώτο παιχνίδι (2-2) στη Τούμπα, με τον Άρη να προηγείται 2-0 μέχρι το 87′!

Οι δύο ήττες που μετράει ο Μάντζιος απέναντι στον Λουτσέσκου έγιναν όταν ήταν προπονητής του Πανιωνίου. Μια για το πρωτάθλημα και η άλλη στο Κύπελλο στην παράταση!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα