Άρης: To «χαλί» του Βικελίδης, το χάλι με τη γκρίνια, ο παικταράς Μορόν και ο Σουλεϊμάνοφ ο μεγαλοπρεπής!

Άρης: «Χαλί» το Χαριλάου, το ίδιο χάλι με τις φωνές για την διαιτησία, ο Μορόν που θέλει μισή ευκαιρία και ο Σουλεϊμάνοφ που επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής τις προβλέψεις του Sportime!

Mέχρι το 80′ ο Άρης ήταν εξαφανισμένος. Προβλέψιμος και βαρετός. Κόντρα σε έναν Πανσερραϊκό που όσοι τον… έριξαν τον Αύγουστο καλό θα είναι να αναθεωρησουν.

Στα τελευταία 19 λεπτά μέχρι ο Περράκης να σφυρίξει τρεις, το 0-0 θα μπορούσε να είχε γίνει εύκολα 4 ή και 5-0! Το τελικό 1-0 με το buzzer beater

του Φαμπιάνο, έστω κι αν ο Άρης ξύπνησε αργά και παραλίγο να γα… κοιμηθεί το σύμπαν, αδικεί τους «κιτρινόμαυρους». Τι να κάνουμε τώρα. Το λένε και τα νούμερα. 22 τελικές, 75-25 η κατοχή.

Για τις άκυρες δηλώσεις που έκανε ο Πάμπλο Γκαρσία, δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουμε πάλι… φύλλο. Αρκεί να ακούσουν ορισμένοι τι δήλωνε ο Ουρουγουανός μετά το 4-4 στην Κηφισιά, όταν και η ομάδα του έμεινε αδικώς με 10 ποδοσφαιριστές στο 0-2!

Πλήρη εικόνα για τον… νέο Άρη θα έχουμε οταν τον δούμε και στα υπόλοιπα 80 λεπτά.

Τι μένει από το τρίποντο κόντρα στους Σερραίους.

Καταρχήν ο αγωνιστικός χώρος του «Βικελίδης». Πραγματικό χαλί το οποίο και προφανώς δεν έγινε επειδή μπήκαν μέσα… αγρότες και κηπουροί. Μπήκε χρήμα από τον Καρυπίδη και κάτι ανάλογο γίνεται από ότι μαθαίνουμε και στο προπονητικό. Καλό αυτό για μια ομάδα που έχει ποιότητα και χρειάζεται καλά γήπεδα και όχι χωράφια που δεν μπαίνουν ούτε πρόβατα για να βοσκήσουν.

Μορόν. Παικτάρα ο Ισπανός φορ. Πότε ο Άρης είχε καλύτερο στην συγκεκριμένη θέση δεν είμαστε πρόχειροι, σόρυ! Εξαφανισμένος για 80 λεπτά, πεινασμένος αφού δεν πήρε μπάλες, του την έδωσαν πέντε φορές στο τέλος, έκανε τρεις κλασικές για γκολ εκ των οποίων η μια δοκάρι. Ο τρόπος που την κατεβάζει είναι μαγικός!

Σουλεϊμάνοφ. Ο Ρώσος μετά το λάθος να βγει με την Κηφισιά στο 60′ εβγαλε 90λεπτο. Εξαιρετικός, εκρηκτικός, με καλή τεχνική. Κάνει περισσότερα ήδη από τον Λουίς Πάλμα και επιβεβαιώνει το Sportime που έγραφε οτι αν διαχειριστεί σωστά από το τεχνικό τιμ θα εξελιχθεί σε πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή από τον παίκτη της Σέλτικ πλέον.

Τέλος, η «παράσταση» στο τέλος του ημιχρόνου με τον διαιτητή Περράκη και τον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο. Έχει κουράσει όλο αυτό. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, προφανώς και θα φωνάξει για την διαιτησία, ειδικά μέσα στο «σπίτι» του, αλλά όταν χρειάζεται. Η διαιτησία στο χθεσινό ματς ήταν πάρα πολύ καλή! Ο ρέφερι έδειξε 9 κάρτες, τρεις στον Άρη και έξι στον Πανσερραϊκό και ενδεχομένως να ήταν και λίγες. Ο Καρυπίδης ο οποίος ήταν στο γήπεδο και στα αποδυτήρια, έμεινε ευχαριστημένος από την διαιτησία. Και δεν αναφερόμαστε στο… κατόπιν εορτής. Στο ημίχρονο δεν είχε κανένα παράπονο από την διαιτησία, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα