Άρης: Ανατροπή – Τα (νέα) δεδομένα για Κουέστα – Χουτεσιώτη!

Άρης: Τα νέα δεδομένα για την επόμενη μέρα Κουέστα και Χουτεσιώτη στους «κιτρινόμαυρους». Νέα επαφή με τον Ισπανό για ανανέωση.

Τελικά η εμφάνιση που έκανε ο Χουτεσιώτης στο ΆρηςΑΕΚ δεν δείχνει να αλλάζει τα δεδομένα. Ο Θόδωρος Καρυπίδης

θα μιλήσει ξανά με τον Χουλιάν Κουέστα για να τα βρουν και να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Κουέστα και Χουτεσιώτης μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Αμφότεροι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στα τελευταία τους παιχνίδια. Ο πρώτος απέναντι στον Ολυμπιακό και ο δεύτερος κάνει το καλύτερο του παιχνίδι με τα «κιτρινόμαυρα» κόντρα στην ΑΕΚ!

Φαίνεται όμως πως αυτή του η εμφάνιση ίσως και να μην ήταν αρκετή για να τον κρατήσει στο «Βικελίδης» και την επόμενη σεζόν. Τουλάχιστον αν παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας κόουτς παρά τα όσα «έβγαλε» με την ΑΕΚ, αποφάσισε να τον πετάξει ξανά στον πάγκο με τον Ολυμπιακό και να επαναφέρει κάτω από τα γκολπόστ τον Ισπανό. Αλλά και ο Χουτεσιώτης θέλει να παίζει περισσότερο και λογικά και εκείνος θα ψαχτεί για κάτι άλλο.

Μετά το 1-1 Καρυπίδης είχαν έναν σύντομο διάλογο με χαμόγελα για… υπότιτλους. Θα τα πουν στην Άθήνα πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ξανά στο ξενοδοχείο. Λέτε να του πάει και το νέο του συμβόλαιο; Πλέον τα δεδομένα αλλάζουν και εφόσον τα βρουν στα λεφτά που το οικονομικό ήταν και η μόνη διαφορά τους, ο Κουέστα θα μείνει στον Άρη. Και δεν αποκλείεται να είναι και ο πρώτος χρονικά που θα ανανεώσει!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα