Μεντιλίμπαρ: Απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια – Τι έγινε με τις επισκέψεις στο γραφείο του

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε ένα μεγάλο ροτέισον σε πέντε παιχνίδια. Υπήρξαν κάποιες απορίες και επισκέψεις στο γραφείο του για εξηγήσεις, αλλά ο Ισπανός βράχος. Έστειλε μήνυμα σε όλους και έγινε ακόμα πιο δημοφιλής αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τεχνικός κάνει λάθη, ο ίδιος φροντίζει να τα παραδέχεται άλλωστε. Στη συνέντευξη Τύπου είναι… ατραξιόν. Δεν προλαβαίνει να του ασκήσει κάποιος κριτική, έχοντας ασκήσει πρώτος ο ίδιος στον εαυτό του. Ακόμα και στις μεγάλες… στραβές,

όπως με Μακάμπι και Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, ανέλαβε την ευθύνη σχεδόν αποκλειστικά.

Μετά την απώλεια βαθμών κόντρα στον Άρη, όμως, το φταίξιμο πήγε περισσότερο προς τους παίκτες. Υπήρξε μια σχετική μουρμούρα για το εκτενές ροτέισον. Βασικούς με Φενέρ, οκτώ αλλαγές με ΠΑΟΚ, βασικούς με Άρη, αλλαγές πολλές στο παιχνίδι με τη Λαμία (17:00, CosmoteSports) και ξανά βασικούς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άστον Βίλα για το Conference League.

Η τακτική αυτή αποδίδει σε μεγάλο βαθμό. Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι ενθουσιασμένη με το πόσο απλός είναι ο Μεντιλίμπαρ. Τι όνειρο είδε μαζί του ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ξέρουμε. Σίγουρα πιστεύει πολύ στον έμπειρο κόουτς, ενώ δεδομένα είχε κουραστεί με τις αλλαγές προπονητών.

Το σίγουρο είναι πως πέτυχε διάνα (μέχρι νεοτέρας) με την συμφωνία της επέκτασης της συνεργασίας του με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το ίδιο βράδυ που ο Ολυμπιακός απομυθοποιήθηκε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Καραϊσκάκης» (σ.σ.: 4-1).

«Δεν ακούει κανέναν, δεν καταλαβαίνει τίποτα», το ραπόρτο από την καθημερινότητα του κυρίου που στα 16 ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού αριθμεί 11 νίκες και δύο ιστορικές προκρίσεις στο Conference League. Μάλιστα, τις τελευταίες 15 ημέρες με το συνεχές rotation όπως προαναφέραμε ο Μεντιλίμπαρ έχει πολλές επισκέψεις από παίκτες στο γραφείο του, αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο: «My way! Και όποιος θέλει…».

Ακόμα ένας κερδισμένος πόντος στους παίκτες η όλη του στάση…

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα