Άρης: Γιατί δεν έχει προχωρήσει του Σέιντ – Εκεί «κολλάει» του Νορβηγού εξτρέμ!

Άρης: Γιατί ο Νορβηγός Σέιντ δεν πλησιάζει το «Βικελιδης», αν και δεν παίζει στην Σασουόλο. Που «μπλοκάρει» η μεταγραφή.

Το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Άρης για τον Εμίλ Κονραντσέν Σέιντ ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, δεν «έσβησε» ποτέ με τις τρεις πλευρές αφού εμπλέκεται και η ομάδα του η Σασουόλο, να μιλούν για τον Ιανουάριο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης που δεν το άφησε το θέμα του Νορβηγού, το κρατούσε «ζεστό»

όλο αυτό το διάστημα και όλα έδειχναν οτι ο Σέιντ θα φορούσε τα «κιτρινόμαυρα». Η περίπτωση του εξτρέμ της Σασουόλο δεν έχει «καεί», αλλά δεν έχουν γίνει και βήματα για να…βρεθούν πιο κοντά οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Αν και ο Σέιντ δεν έχει και δεν θα βρει θέση στο ρόστερ, έχοντας παίξει το τελευταίο δίμηνο όλα κι όλα 19 λεπτά, κάπου φαίνεται πως κολλάει το θέμα της μεταγραφής.

Οι συζητήσεις με την Σασουόλο ήταν για να αποκτηθεί ως μεταγραφή ο Σέιντ ο οποίος έχει συμβόλαιο στην Ιταλία μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Πλέον τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει και η Σασουόλο συζητάει μόνο για δανεισμό και όχι για μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, κάτι που δεν το θέλει ο Άρης. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή στα 22 του χρόνια, ο οποίος έχει τις προοπτικές και να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους», αλλά και να φέρει χρήματα στα ταμεία του.

Ο Καρυπίδης δεν είναι αρνητικός σε δανεισμούς, αλλά για την περίπτωση Σέιντ δεν δείχνει «ζεστός». Πλέον ο Νορβηγός παραμένει μεν στη μεταγραφική λίστα, αλλά παράλληλα δεν μονοπωλεί το «κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον. Έχουν μπει και νέα ονόματα στο μπλοκάκι.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης, Σέιντ –, Νορβηγού,aris, seint –, norvigou