Άρης-Λαύριο: Καταθέτει ένσταση για εκπρόθεσμο τρίποντο

20:14 6/2/2021 - Πηγή: Sportime
Το Λαύριο επικράτησε με 94-89 μέσα στο «Nick Galis Hall» για την 14η αγωνιστική της Basket League, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία των Αναστόπουλου, Συμεωνίδης και Ανδρικόπουλου.

Συγκεκριμένα η ΚΑΕ Άρης κατέθεσε ένσταση για εκπρόθεσμο τρίποντο του Γερομιχαλού στο 24ο λεπτό του αγώνα.

Όπως φαίνεται και από το παρακάτω

βίντεο η μπάλα δεν είχε φύγει από τα χέρια του παίκτη του Λαυρίου όταν εξέπνευσε το 24άρι της επίθεσης.

Ο Σάββας Καμπερίδης όσο και ολόκληρος ο πάγκος του Άρη διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές, ζητώντας τους να τσεκάρουν το βίντεο.

Αυτό δεν έγινε καθώς οι διαιτητές θεώρησαν ότι δεν χρειαζόταν, κάτι το οποίο αποκάλυψε ο τεχνικός του Άρη στη συνέντευξη Τύπου.

Για τη φάση με το εκπρόθεσμο τρίποντο του Γερομιχαλού ο Καμπερίδης είπε: «Οι διαιτητές ήταν σίγουροι πως το καλάθι μετρούσε κανονικά, το είδα στο βίντεο και είναι… αρκετά εκπρόθεσμο. Οι διαιτητές είπαν επειδή ήταν σίγουροι και επειδή δεν ήταν στα τελευταία 2 λεπτά του αγώνα δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το δούμε και τόνισαν πως ήταν το σωστό σφύριγμα και στις δύο φάσεις (σ.σ. το τρίποντο όπου φαίνεται να πατούσε γραμμή ο Γερομιχαλός)».

Και κατέληξε: «Υπήρχαν πολλές φάσεις. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αίσθηση και κριτήρια και βλέπει διαφορετικά τις φάσεις. Είχα διαφορετική εικόνα από τους διαιτητές και μου έλεγαν ότι κάνω λάθος. Τι να πεις…».

Άρης-Λαύριο: Δείτε την επίμαχη φάση μετά το 1′:10”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS B.C. (@aris.bc.official)

Το άρθρο Άρης-Λαύριο: Καταθέτει ένσταση για εκπρόθεσμο τρίποντο εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα