Άρης: Ταύτιση απόψεων Καρυπίδης και Μάντζιος – Γιατί δεν ήρθε άλλος φορ το καλοκαίρι – Τι ψάχνει τον Γενάρη!

Καρυπίδης και Μάντζιος έχουν άριστη συνεργασία. Ο λόγος που δεν πήρε ο Άρης έναν ακόμα επιθετικό το καλοκαίρι και τα κριτήρια για τις επόμενες μεταγραφές.

Παρά τα όσα ενδεχομένως να έχουν βγάλει κάποιοι προς τα έξω, Θόδωρος Καρυπίδης και Άκης Μάντζιος συμφωνούν στα περισσότερα. Για το θέμα του Γκρέι, για τον οποίο γράφτηκε οτι ο Ελληνας προπονητής ζήτησε να μείνει, δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Μάντζιος ήθελε εναν

ακόμα φορ, αφού στη διάθεση του έχει μόνο τον Μορόν. Οχι απαραίτητα τον Τζαμαϊκανό.

Η απόφαση για να φύγει ο Γκρέι ήταν ειλημμένη και αμετάκλητη και ο Μάντζιος το γνώριζε πριν επισημοποιηθεί η επιστροφή του στον Άρη.

Ο Καρυπίδης μαζί με τον προπονητή, ψάχτηκαν για έναν επιθετικό, αλλά όταν το ψάξιμο περιορίστηκε στους ελεύθερους, εκεί καπου κάηκε το θέμα. Με την προετοιμασία του καλοκαιριού να μην ήταν αυτή που έπρεπε, ουδείς ήθελε έναν ακόμα ανέτοιμο ποδοσφαιριστή που θα ήταν έτοιμος τον Δεκέμβριο. Και εκεί τελείωσε και η αναζήτηση.

Πλέον ο Ιανουάριος πλησιάζει και ο Άρης έχει ήδη βολιδοσκοπήσει ποδοσφαιριστές. Το Sportime αποκάλυψε το πλάνο που έχει ο Καρυπίδης. Ήδη στη λίστα υπάρχει ένας μεσοεπιθετικός για τον οποίο υπήρξε ενδιαφέρον και το καλοκαίρι, αλλά ο Άρης δεν τα βρήκε με την ομάδα του.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε επίσης το Sportime, o Καρυπίδης προσπαθεί να φέρει με μεταγραφή έναν μέσο που το συμβόλαιο του με την ομάδα στην οποία ανήκει, είναι του εκατομμυρίου!

Αμφότεροι, αν αποκτηθούν, θα είναι με κανονική μεταγραφή και όχι ως δανεικοί! Οπότε μιλάμε για δύο μεταγραφές που ο Καρυπίδης θα πληρώσει και τις ομάδες και τους παίκτες!

Βασική προϋπόθεση για όποια κίνηση γίνει την επομενη μεταγραφική περίοδο, είναι όσοι έρθουν να μην προέρχονται από απραξία και να μπορούν να παίξουν άμεσα.

Αυτό σημαίνει οτι οι ελεύθεροι δεν αποτελούν προτεραιότητα, ούτε για τον Καρυπίδη, ούτε για τον Μάντζιο.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα