Άρης: Του βγήκε του Μάντζιου ο Φεράρι, εκτός κλίματος ο Παλάσιος, εκτός τόπου ο Μπράμπετς!

13:04 8/4/2024 - Πηγή: Sportime

Άρης: Ο Μάντζιος το διάβασε καλά το ματς, αλλά οι αλλαγές του Φατίχ Τερίμ και οι γκέλες του Μπράμπετς, έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Τα ρεπορτάζ πριν τη σέντρα του ΆρηςΠαναθηναϊκός είχαν ως δεδομένη την παρουσία του Μάρτιν Μοντόγια στο αριστερό άκρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας. Τελικά έπεσαν έξω. Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε τον Φράνκο Φεράρι αφήνοντας στον πάγκο τον Ισπανό. Και οι

λόγοι ήταν αμιγώς αγωνιστικοί.

Καταρχήν ο Μοντόγια δεν πέρασε πολύ καλά στο Φάληρο μεσοβδόμαδα. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από την πλευρά του από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια, πέρασε δύσκολα στο «Καραϊσκάκης».

O Mάντζιος γνώριζε διαβάζοντας τα «πράσινα» ρεπορτάζ οτι ο Φατίχ Τερίμ δεν θα βάλει για δεύτερο σερί παιχνίδι βασικό τον Βέρμπιτς, που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κοντρα στην ΑΕΚ μεσοβδόμαδα και πιθανότατα θα ξεκινούσε με τον Παλάσιος.

Ήθελε λοιπόν έναν πιο γρήγορο και πιο φρέσκο ποδοσφαιριστή στο αρχικό σχήμα που θα μπορέσει και να εξουδετερώσει τον Αργεντίνο εξτρέμ του Παναθηναϊκού, αλλά και να πάρει τα μέτρα που θα του δώσουν τα ανεβάσματα του Βαγιαννίδη. Και μια χαρά τα κατάφερε.

Πρώτη αλλαγή και μάλιστα στο ημίχρονο ο Αργεντίνος που δεν «ακούμπησε» στο Χαριλάου, με τον Τερίμ να αλλάζει και τη διάταξη και να δικαιώνεται, αφού ο αντικαταστάτης του Παλάσιος, Σπόραρ ήταν εκείνος που άνοιξε το δρόμο για το διπλό στο «Βικελίδης».

Παρά την ήττα, ο Μάντζιος το είχε διαβάσει καλά το ματσάκι και του το δίνουμε αυτό. Στον τραγικό Μπράμπετς δεν υπολόγισε που ήταν η επιτομή της γκέλας για μια ακόμα φορά!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης, Μάντζιου, Φεράρι, Παλάσιος, Μπράμπετς,aris, mantziou, ferari, palasios, brabets