Τουρκία: Αυξάνονται οι νεκρές Βρετανίδες από πλαστικούς χειρούργους… χασάπηδες – Πώς λειτουργεί το κύκλωμα των φθηνών πλαστικών

12:04 8/4/2024 - Πηγή: Sportime

Τουρκία: Αυξάνονται οι νεκρές Βρετανίδες από Τούρκους πλαστικούς χειρούργους… χασάπηδες, με το κύκλωμα των φθηνών πλαστικών να ανθεί, όμως να φέρνει και τον θάνατο.

Συνολικά 28 Βρετανίδες έχουν πεθάνει από παρενέργειες που προέκυψαν μετά από φθηνές πλαστικές επεμβάσεις που έκαναν, οι επτά από αυτές στην Τουρκία.

Μάλιστα, σύμφωνα με την βρετανική SUN, Τούρκοι πλαστικοί χειρούργει διοργανώνουν «roadshow» σε ξενοδοχεία στο Ηνωμένο Βασίλειο για να προσελκύσουν πελάτες.

«Τουλάχιστον

28 έχασαν τη ζωή τους στα χέρια των γιατρών που έκαναν αυτή τη χειρουργική επέμβαση μειωμένης τιμής, με εκατοντάδες ακόμη να νοσηλεύονται», τονίζεται.

Τουρκία: Αυξάνονται οι νεκρές Βρετανίδες από πλαστικούς χειρούργους… χασάπηδες

πηγή φωτογραφίας SUN

Μάλιστα η SUN έστειλε μυστική ρεπόρτερ να καταγράψει τις τουρκικές πρακτικές, σύμφωνα με τον οποίο ο πλαστικός χειρούργος που την ανέλαβε δεν μιλούσε καν αγγλικά.

Οι Βρατνοί υποστηρίζουν πως αν και ουσιαστικά δεν υπάρχει τρόπος να εμποδίσει κάποιος μία Βρετανίδα που θέλει να πάει στην Τουρκία για πλαστική, πρέπει όμως να αποτραπούν οι «αδίστακτοι γιατροί να απολαμβάνουν τη βρετανική φιλοξενία στα ξενοδοχεία».

Η μυστική ρεπόρτερ κατέγραψε την ιατρική προσέγγιση – «ιατρική εξέταση» του Τούρκου, ο οποίος δεν είχε καν ιατρική άδεια.

Η τιμή για την επέμβαση ανόρθωσης ήταν περίπου 6.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Hafiz Mustafa: Η τουρκική μάρκα που θέλει να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει τα ελληνικά γλυκά

Βρήκαν Γάλλιο και Γερμάνιο στην Πελοπόννησο – Έτριβαν τα μάτια τους οι Καναδοί

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα