Αστέρας Τρίπολης: Η επόμενη ημέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης θα καταφέρει για άλλη μία σεζόν να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Stoiximan Super League δίχως να ιδρώσει.

Θεωρητικά αυτό ήταν το ελάχιστον. Δεν ξεκίνησε έτσι η σεζόν. Άλλους στόχους είχαν οι Αρκάδες, αλλά με τις εμφανίσεις τους ο πήχης πέφτει σταθερά.

Μετά το στραβοπάτημα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Αστέρας Τρίπολης δύσκολα θα προλάβει το τρένο της εξάδας.

Στα πλέι οφ ήθελαν να επανέλθουν οι άνθρωποι του συλλόγου, αλλά η επιθυμία τους μάλλον θα πέσει στο κενό.

Θα είναι αναμφίβολα αποτυχία να τερματίσει ο Αστέρας Τρίπολης κάτω από τη Λαμία. Μόνο που εκείνη έως τώρα έβγαλε μεγαλύτερη σταθερότητα. Είχε την απαιτούμενη συνέπεια και γι’ αυτό έχει αφήσει πίσω της τους υπόλοιπους πλην φυσικά του Big 5.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Εάν δεν υπάρχουν δραματικές αλλαγές στις τελευταίες αγωνιστικές, ο Αστέρας Τρίπολης θα μπει στα πλέι άουτ δίχως κίνητρο. Μόνο ένα θα είναι το μέλημα του κλαμπ έως το τέλος της σεζόν πέρα από το να έχει μία αξιοπρεπή πορεία. Να αξιοποιήσει τα παιδιά από την ακαδημία. Στα πλέι άουτ θα πάρουν αρκετοί τις ευκαιρίες τους. Το θέμα είναι να τις αρπάξουν με προοπτική να αξιολογηθούν εν όψει της θερινής προετοιμασίας. Κάποιοι ίσως κερδίσουν τη συμμετοχή τους εκεί.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα