Αστέρας Τρίπολης: Μεγάλη αλλαγή – Νέος τεχνικός διευθυντής

Τα ρέστα του παίζει αυτή την εβδομάδα ο Αστέρας Τρίπολης. Έχει δύο τελικούς μπροστά του στην προσπάθειά του να μπει στα πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Φυσικά δεν του αρκούν οι δύο νίκες με Κηφισιά και Πανσερραϊκό. Από τη στιγμή που η Λαμία είναι στο +4 στη βαθμολογία, πρέπει να κάνει και εκείνη γκέλες με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Σε περίπτωση που ο βασικός στόχος της σεζόν χαθεί,

θα είναι αποτυχία. Κάπου εκεί θα τελειώσει και το ενδιαφέρον για φέτος για τους Αρκάδες. Κίνδυνος υποβιβασμού δεν υπάρχει. Σαφώς και θα πρέπει να κλειδώσει και μαθηματικά η παραμονή, αλλά αυτό θα γίνει εύκολα ή δύσκολα.

Στη συνέχεια ο Αστέρας Τρίπολης θα αρχίσει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν. Κάποιες κινήσεις έχουν ήδη γίνει προς αυτή την κατεύθυνση. Το πήραν απόφαση οι Αράδες. Θα προχωρήσουν σε μία μεγάλη αλλαγή.

Χουάν Μουνάφο ο κύριος που χρόνια τώρα έχει προσφέρει πάρα πολλά. Είναι κάτι παραπάνω από ένας παίκτης. Και για εκείνον το κλαμπ αποτελεί την ποδοσφαιρική του οικογένεια. Πλέον, αριθμεί επτά συναπτά έτη στην πόλη της Αρκαδίας, αγόρασε σπίτι στο Ναύπλιο και αποτελεί τον απόλυτο αρχηγό εντός και εκτός αποδυτηρίων. Γι’ αυτό τα «αφεντικά» τον έχουν ήδη ενημερώσει πως το καλοκαίρι που λογικά «κρεμάει» παπούτσια, τον περιμένει η καρέκλα του τεχνικού διευθυντή!

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αστέρας Τρίπολης, Μεγάλη, – Νέος,asteras tripolis, megali, – neos