Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική βλέπει Χρήστο και Αριάδνη μαζί στον ξενώνα!

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της άκρως πετυχημένης σειράς «η γη της ελιάς», που θα δούμε πολλά που δεν περιμένουμε.

Συγκεκριμένα, η σειρά του MEGA έχει… χτίσει το δικό της κοινό, που την παρακολουθεί σε κάθε ημέρα προβολής κάτι που φαίνεται και στην τηλεθέαση.

Στα… φρέσκα κουλούρια τώρα, θα δούμε ότι η Βασιλική και η Χάιδω βλέπουν ότι ο Φίλιππος έχει πολύ περίεργη συμπεριφορά, κάτι που τις κάνει να είναι έξτρα ανήσυχες.

Την ίδια στιγμή ο Τζον αποφασίζει ότι θέλει να συνεργαστεί

με τον Στάθη, ωστόσο κανείς δεν ξέρει πού θα καταλήξει όλο αυτό.

Ο Δημοσθένης επιβεβαιώνει ότι το παιδί της Ξένιας είναι δικό του, κάτι που βαθιά μέσα του το γνώριζε και μάλιστα πάρα πολύ καλά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αλλάζει τα πάντα η Ασπασία!

Η Ασπασία γυρνάει νέα σελίδα στη ζωή της, καθώς ετοιμάζεται να αγοράσει καινούργιο σπίτι. Η Δήμητρα αποφεύγει τον Κουράκο, αλλά δεν εκμυστηρεύεται σε κανέναν τι είναι αυτό που την απασχολεί.

Η Αφροδίτη πενθεί την απώλεια της κυρίας Ευτέρπης και ο Χρήστος τής συμπαραστέκεται. Ο Μάνος αγανακτισμένος από την κατάσταση με την Αμαλία, προτείνει στη Μαρίνα να τα παρατήσουν όλα και να πάνε στην Ισπανία.

Τέλος η Βασιλική βλέπει τον Χρήστο και την Αριάδνη να μπαίνουν μαζί στον ξενώνα και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor trailer 26/2: «Βόμβα» στο Survivor – «Πέτυχα τον Σταμάτη να συνεννοείται με την Ασημίνα – Τέτοιο απατεώνα είχα καιρό να δω»

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Παίρνουν τη θέση της Μάγισσας μετά το τέλος της σειράς

Survivor highlights 26/2: Χαμός με τον Ροναλντίνιο – Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Μαχητές και με τις νέες προσθήκες.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα