Ατρόμητος: «Κρίνεται» ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ!

Ο Ατρόμητος έχει αρχίσει πολύ άσχημα τη χρονιά, όντας κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ στα τελευταία του παιχνίδια έχει αρχίσει και ανεβαίνει στη Stoiximan Super League.

Με νίκες απέναντι σε Παναιτωλικό και Άρη, αλλά και την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό, βρίσκεται στη 10η θέση και παλεύει να πάει ψηλότερα.

Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έχουν προβληματίσει πάρα πολύ με την απόδοση τους, αφού λαμβάνουν και αρκετά λεφτά στο συμβόλαιο τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ,

που σε τέσσερα ματς που πήρε φανέλα βασικού η ομάδα γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Μάλιστα με 2-13 συντελεστή τερμάτων που λέει πάρα πολλά τόσο για την αμυντική αλλά και τη λειτουργία του κέντρου!

Αφότου ήρθε λοιπόν ο Ατρόμητος είχε τεράστια προσδοκία(ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό πακέτο βάσει ηλικίας, θέσης, καταγωγής), ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου όπως τα περίμεναν.

Τα αγωνιστικά του πεπραγμένα είναι ελάχιστα, αφού σε οκτώ συνολικά συμμετοχές δεν έχει προσφέρει κάτι ούτε επιθετικά, ούτε αμυντικά.

Και όλα αυτά ενώ έχει υπογράψει συμβόλαιο που αγγίζει τις 150.000 ευρώ, κάτι που είναι δυσβάσταχτο για την ομάδα του Περιστερίου.

Έτσι ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα προς αποχώρηση τον Ιανουάριο για να «αδειάσει» το μπάτζετ. Πλέον και με νέο προπονητή κρίνεται σε κάθε του ματς…

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα