Χουάνγκ: Τίποτα δεν του πάει καλά από όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό – Κανονικά πρέπει να το έχει μετανιώσει

Χουάνγκ: Τίποτα δεν πάει καλά στο Νοτιοκορεάτη, από όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι ενώ κανονικά πρέπει να το έχει μετανιώσει που κρέμασε τους ερυθρόλευκους.

Υπό κανονικές συνθήκες και με ότι έχει δείξει μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός, παρά τα πολλά του προβλήματα, ο Ιν Μπεόμ Χουάνγκ θα έκανε… πλάκα

σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Χουάνγκ αποφάσισε να σηκώσει μπαϊράκι το καλοκαίρι να να απαιτήσει να μείνει ελεύθερος, πράγμα που φυσικά δεν μπορούσε να δεχτεί ο Ολυμπιακός. Ο παίκτης μπήκε στο ψυγείο, έφυγε για την Κορέα όπου έκανε προπόνηση σε μία… παιδική χαρά κοντά στο σπίτι του και όταν κατάλαβε το λάθος του έριξε γέφυρα μετανιωμένος.

Όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ήθελε να ακούσει για τον παίκτη, στον οποίο ο Ολυμπιακός πρόσφερε τα πάντα και πάνω απ’ όλα τη δυνατότητα να φτιάξει το όνομά του.

Χουάνγκ: Τίποτα δεν του πάει καλά από όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό – Κανονικά πρέπει να το έχει μετανιώσει

Ο Χουάνγκ έφυγε για τον Ερυθρό Αστέρα, ώστε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του και να παίξει στο Champions League. Οι Σέρβοι απογοήτευσαν και έμειναν εκτός Ευρώπης, καθώς ήρθαν τέταρτοι στον βατό κατά τα άλλα όμιλό τους.

Εκεί είναι που χάλασε πάλι το μυαλό του Ιν Μπεόμ Χουάνγκ και άρχισε να… μην του αρέσει το σέρβικό πρωτάθλημα.

Τώρα, ακόμα και στην Εθνική ομάδα της χώρας του, όπου είχε τη δυνατότητα να κάνει… θόρυβο γύρω από το όνομά του, φαίνεται πως δεν του πάνε καθόλου καλά τα πράγματα.

Μετά από ένα ιδανικό Μουντιάλ, ο Χουάνγκ είχε ένα καταστροφικό Ασιατικό Κύπελλο, όπου ψηφίστηκε στην τριάδα των χειρότερων παικτών του τουρνουά. Αιτία τα πολλά λάθη που έκανε που είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα για τη Νότια Κορέα από την Ιορδανία στον ημιτελικό, με 2-0.

Ολυμπιακός θα λέει και θα… κλαίει ο Χουάνγκ καθώς τώρα θα είχε κάνει ήδη άλματα στην καριέρα του.

Για την ιστορία, στην τριάδα των χειρότερων παικτών ήταν ο τερματοφύλακας της Ιαπωνίας, Ζιόν Σουζούκι, ο Χουάνγκ και ο επίσης Κορεάτης Παρκ Γιονγκ Γου.

Διαβάστε επίσης:

Ισίδωρος Κουτσίδης: Ο Κάρμο που έχει ο Ολυμπιακός στην ακαδημία και θα επενδύσει πάνω του

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ τους άφησε με το στόμα ανοιχτό – Τι ζήτησε από άνθρωπο του Ολυμπιακού

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα