Δεν έχει ξαναγίνει, αυτό που κάνει ο Αλαφούζος με Φατίχ Τερίμ – Οι νέες συνήθειες του αφεντικού του Παναθηναϊκού!

Έξι ματς με Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αλλάξει τρόπους και συνήθειες!

Μπορεί να ακούγεται φυσιολογικό. Λογικό και σύνηθες. Οχι όμως για τον Παναθηναϊκό. Του Γιάννη Αλαφούζου.

Τα αποδυτήρια στην Λεωφόρο εκτός από «εκκλησία» κάτι που το λένε όλοι οι διαιτητές, ήταν και… άβατο για τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού. Φυσικά

και δεν του είχε απαγορευτεί η είσοδος. Απλά οι επισκέψεις του Γιάννη Αλαφούζου στο γραφείο του προπονητή, ήταν σπάνιες έως… ανύπαρκτες με τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς στην άκρη του πάγκου του «τριφυλλιού»!

Συνήθεια που πλέον άλλαξε, κάτι που έχει κάνει εντύπωση σε αρκετούς. Ο Αλαφούζος όταν ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του, μετά το τέλος της αναμέτρησης, στα περισσότερα, αν όχι σε όλα τα εντός με Τερίμ, έχει επισκεφτεί το γραφείο του προπονητή. Ο Τερίμ που δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό απλά για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα!

Και είναι και ιδιαίτερα εκδηλωτικός! Όπως και μετά τον Παναιτωλικό, ο Αλαφούζος επισκέφτηκε τον Φατίχ Τερίμ, τον οποίο αγκάλιασε και του έδωσε συγχαρητήρια μετά τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Εμφανώς ευχαριστημένος, εκδηλωτικός και χαμογελαστός!

Νέος προπονητής, νέες συνήθειες από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού! Και άλλο κλίμα στα ενδότερα του κλαμπ. Ρόλο έχει παίξει και η στάση του Τούρκου προπονητή με όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και όχι μόνο με τον ιδιοκτήτη του. Με Γιοβάνοβιτς ήταν αλλιώς. Ο Σέρβος δεν σήκωνε… μύγα στο σπαθί του. Ακόμα και από τον εργοδότη του σε κάποιες περιπτώσεις!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα