ΔΕΘ 2021: «Μητσοτάκης και Χατζηδάκης είναι οι νεκροθάφτες των τροχαίων των διανομέων»!

Την απόφαση να βγουν ξανά στους δρόμους πήραν οι διανομείς στη Θεσσαλονίκη, ανήμερα της πρεμιέρας της ΔΕΘ 2021.

Εκατοντάδες επαγγελματίες, βγήκαν με τα μηχανάκια τους προκειμένου  να διεκδικήσουν μέτρα προστασίας, αφού σίγουρα πρόκειται για μία πολύ δύσκολη εργασία.

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στις 10:30 στη συμβολή των οδών Εγνατία με Αγίας Σοφίας, ενώ ξεκίνησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με κατάληξη του Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης.

Συγκεκριμένα,

απαιτούν με νόμο, μέτρα για καλύτερες συνθήκες εργασίας ώστε να μην «έχουμε νεκρούς συναδέλφους και καθημερινά ατυχήματα λόγω καιρικών συνθηκών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Φυσικά ζητούν και συγκεκριμένα μέτρα για τις επιθέσεις που δέχονται πολλοί στον κλάδο και φυσικά τις απολύσεις που γίνονται από τους εργοδότες.

Μάλιστα,στο Thesstoday.gr ο Μηνάς Κουρίλας, μέλος της Επιτροπής Διανομέων Θεσσαλονίκης δήλωσε, «μετράμε ήδη 35 νεκρούς συναδέλφους. Οι κ. Μητσοτάκης και κ. Χατζηδάκης είναι οι νεκροθάφτες των τροχαίων, οι υπάλληλοι δουλεύουν 10ωρα και 12ωρα πάνω σε ένα μηχανάκι και λέμε ξεκάθαρα ότι η ευθύνη είναι δικιά τους. Πάνω από το 95% των υπαλλήλων δεν ασφαλίζεται και δεν πληρώνεται για τις ώρες και τις ημέρες που εργάζεται».

Διαβάστε Επίσης:

Σύλληψη μοντέλου για ναρκωτικά: «Η αστυνομία αφού παρακολουθούσε…δεν είδε από που τα πήρε»

ΠΑΟΚ: Πονοκέφαλος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Επίθεση με Βιτριόλι: Συγκλονίζει η Ιωάννα λίγο πριν την κρίσιμη δίκη

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα