Διαιτησία: Γι’ αυτή τη φάση διαμαρτυρήθηκε ο Σπανός στον Φωτιά στο Ατρόμητος – Αστέρας! (vid)

Ο Γιώργος Σπανός παραδέχθηκε οτι το μαρκάρισμα του Κούντε ήταν κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Αστέρα, αλλά διαμαρτυρήθηκε για μια φάση που ο Φωτιάς δεν έδειξε ούτε κάρτα.

Οι Περιστεριώτες μέσω twitter διαμαρτυρήθηκαν για την κόκκινη στον Κουντέ μετά από on field review στο Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 0-0, ωστόσο στα αποδυτήρια ο Γιώργος Σπανός, όπως αποκάλυψε το Sportime, μετέφερε στον διαιτητή Φωτιά πως η κόκκινη στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του, βάσει

κανονισμού ήταν σωστή.

Το αφεντικό των Περιστεριωτών διαμαρτυρήθηκε στον διεθνή ρέφερι για μια φάση στο 5ο λεπτό, όταν ο Σουρλής πήγε με ριψοκίνδυνο τρόπο πάνω στον Βαλένσια. Μαρκάρισμα για κίτρινη κάρτα το οποίο όμως δεν τιμωρήθηκε πειθαρχικά από τον διεθνή ρέφερι της αναμέτρησης.

Step on foot, με το πόδι του παίκτη των Αρκάδων να «γλυστράει» σε εκείνο του αντιπάλου του και να πατάει στο χορτάρι. Είναι παράβαση που τιμωρείται και πειθαρχικά (κίτρινη κάρτα). Αν το πόδι του Σουρλή «έμενε» πάνω στην ποδοκνημική του Βαλένσια, τότε το χρώμα της κάρτας θα ήταν το κόκκινο, αφού θα μιλούσαμε για serious foul play, όπως στην περίπτωση του Κούντε.

Δείτε τη φάση:

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα