Διαιτησία: Να τα πάρουν κόκκινα, να μην φαίνεται το αίμα!

Μετά το νέο σοκ στη διαιτησία και την επίθεση που δέχθηκε η σύντροφος του Σταύρου Μάνταλου, οι διαιτητές σφυρίζουν κανονικά με… μπλουζάκια κατά της βίας!

Διαιτησία: Ανακοίνωση, μπλουζάκια και σέντρα! Οι διαιτητές αποφάσισαν να συνεχίζουν να σφυρίζουν κανονικά. Μετά και από το άνευ προηγουμένου νέο περιστατικό βίας και τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του Στάυρου Μάνταλου, μέλους της ΚΕΔ, φιλάκια και σέντρα!

Οι διαιτητές που τους το δίνουμε, έβγαλαν ανακοίνωση

αυτή τη φορά και μάλιστα την ίδια μέρα (!), αποφάσισαν να μην άρουν την αποφαση για αναστολή της αποχής, (ευτυχώς που δεν είχαν αποφασίσει την άρση της) αφού πήραν… διαβεβαιώσεις στις συναντήσεις που έκαναν με αρμόδιους φορείς και να σφυρίξουν κανονικά το Σαββατοκύριακο.

Προφανώς και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση να μην πάρουν καμία απόφαση, οι ορισμοί που έκανε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας την ίδια μέρα που δημοσιοποιήθηκε το συμβάν!

Το μήνυμα που έστειλε ο «παραλίας » Φρόιντφελντ που παραμένει στην Σουηδία, είναι «παίζετε κανονικά» και οι διαιτητές παίζουν κανονικά.
Αλλά! Αλλά αποφάσισαν να μην πηγαίνουν πλέον σαν πρόβατα επί σφαγή. Οχι πια! Οι ρέφερι της Super League είναι αποφασισμένοι να βάλουν ένα τέλος σε όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο δίμηνο, με ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Που θα είναι… τυπωμένο σε μπλουζάκια που θα φοράνε. «Κόκκινη κάρτα στην Βία και στον εκφοβισμό»!

Μια κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα οτι οι διαιτητές είναι πλεον αποφασισμένοι με δραστικά μέτρα και όχι ημίμετρα, να βάλουν το μαχαίρι στο κόκαλο, αφού τα λόγια τους, τους χόρτασαν!

Μόνο τα μπλουζάκια να είναι κόκκινα για να μην φαίνεται το αίμα! Είπαμε (και το γράψαμε), θα σφυρίζουν μέχρι τελευταίας ρανίδας!

Καλημέρα και καληνύχτα!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα