Σίνερ: “Ανυπομονούσα γι’αυτό το ματς” (vid)

Ο Γιάνικ Σίνερ έφυγε νικητής από το μεγάλο ντέρμπι της ημιτελικής φάσης του Australian Open κόντρα στον κάτοχο του τίτλου και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Διατηρώντας τη ψυχραιμία του, μετά τη μείωση του σκορ από τον Νόλε, ο 22χρονος Ιταλός κατάφερε να κερδίσει με 6-1, 6-2, 6-7(6), 6-3 τον 10 φορές πρωταθλητή της διοργάνωσης και προκρίθηκε στον πρώτο Major τελικό της καριέρας του, όπου θα περιμένει έναν εκ

των Μεντβέντεφ-Ζβέρεφ.

Στις δηλώσεις του μέσα από το court, ο Σίνερ δεν μπόρεσε να κρύψει την απέραντη ικανοποίησή του από τη νίκη κόντρα στον Σέρβο.

“Ήταν πολύ πολύ δύσκολο ματς. Ξεκίνησα πολύ καλά. Για δυο σετ ένιωσα ότι δεν ένιωθε καλά στο court και προσπάθησα να συνεχίσω να τον πιέζω. Στο 3ο σετ είχα match point και έχασα το forehand αλλά έτσι είναι το τένις. Απλά προσπάθησα να είμαι έτοιμος για το επόμενο σετ. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική σήμερα” είπε αρχικά ο Σίνερ.

“Ανυπομονούσα γι’αυτό το ματς. Πάντα είναι ωραίο να παίζεις παιχνίδια από τα οποία μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα. Έχασα πέρυσι στα ημιτελικά του Wimbledon, έμαθα πολλά από αυτό. Είναι μέρος της διαδικασίας. Είμαι χαρούμενος που το μοιράζομαι αυτό με εσάς και με την ομάδα μου” πρόσθεσε.

“Νομίζω ότι το στυλ μας είναι παρόμοιο. Πρέπει να επιστρέψεις όσο το δυνατόν περισσότερες μπάλες στο court. Είναι σπουδαίος σέρβερ. Προσπάθησα να πιέσω και να τον έχω σε κίνηση. Είμαι απλά πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν το λένε Happy Slam χωρίς λόγο…

Έχω την αίσθηση ότι μπορώ να βελτιωθώ περισσότερο και έχω πολύ καλή ομάδα που μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ήρθα εδώ, παίζοντας κάποιους αγώνες επίδειξης. Είχα την αυτοπεποίθηση από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Είχα την πίστη ότι μπορώ να παίξω με τους καλύτερους. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω τον πρώτο μου τελικό την Κυριακή και θα δούμε πως θα πάει. Είμαι χαρούμενος, ήρθα εδώ με χαμόγελο και θα βάλω τα δυνατά μου”.

Για τον επόμενο αντίπαλό του που θα προκύψει από το 2ο ημιτελικό Μεντβέντεφ-Ζβέρεφ, ο Σίνερ είπε: “Θα δω το δεύτερο ημιτελικό. Άλλωστε είμαι μεγάλος φαν του τένις. Είμαι πιο χαλαρός τώρα. Είναι και οι δύο μεγάλοι παίκτες. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Ελπίζω να είναι σπουδαίο ματς και θα δούμε τι θα γίνει την Κυριακή”.

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Σίνερ: “Ανυπομονούσα γι’αυτό το ματς” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα