Διαιτησία: Το πέναλτι που ζήτησαν οι Αγρινιώτες (και όχι μόνο) στο Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός και το «θα τα πούμε» στα αποδυτήρια!

12:18 9/1/2024 - Πηγή: Sportime

Διαιτησία: Η περίπτωση πέναλτι στο Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός υπέρ των φιλοξενούμενων. Η θέση της ΚΕΔ και το «θα τα πούμε» της Λαμπαδαρίου στα αποδυτήρια!

Εν αντιθέσει με το ΟλυμπιακόςΑΕΚ, το Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός δεν είχε πολλά πράγματα για συζήτηση αναφορικά με την διαιτησία. Εκτός από μια φάση.

Εκείνη στις

καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Μαυρίας έπεσε μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Τζούρισιτς με τους Αγρινιώτες να ζητούν πέναλτι, αλλά τον διαιτητή Φωτιά να λέει «παίζετε» και τον VAR Περράκη να κάνει support στην απόφαση για play on του ρέφερι.

Ο Τζούρισιτς μη βλέποντας τον αντίπαλο του, βρίσκει αρχικά τη μπάλα και εν συνεχεία κάνει ξεκάθαρη κίνηση να μαζέψει το πόδι του. Βρίσκει μεν τον αντίπαλο του, αλλά πρώτα έχει παίξει τη μπάλα κανονικά η οποία από την κόντρα και όχι από το κοντρόλ του επιτειθέμενου φεύγει με μεγάλη ταχύτητα.

Περίπτωση πέναλτι δεν υπάρχει και σωστά δεν καταλογίστηκε. Με την ΚΕΔ να συμφωνεί με την απόφαση που πήρε η διαιτητική ομάδα στη Λεωφόρο.

Αν και η πλευρά του Παναιτωλικού έδωσε συγχαρητήρια στην διαιτητική ομάδα, προκάλεσε διαμαρτυρίες αρκετών! Αλλά δεν έχουν δίκιο. Πέναλτι δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη φάση.

Θέση, όπως συνηθίζει,  δεν πήρε η Λαμπαδαρίου στα αποδυτήρια που ήταν παρατηρητής διαιτησίας. Το μέλος της ΚΕΔ πέρα από ένα «θα τα πούμε» δεν τοποθετήθηκε και αποχώρησε άμεσα. Περισσότερο μίλησε με τον Αλαφούζο στην εξέδρα, παρά με την διαιτητική ομάδα!

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime στη συγκεκριμένη φάση πάει με τον Φωτιά. Για άλλες φάσεις έκανε τις παρατηρήσεις της στον διεθνή ρέφερι.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαιτησία, Αγρινιώτες, Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός,diaitisia, agriniotes, panathinaikos – panaitolikos