Διαιτησία: Το ξύλο στα αποδυτήρια, η «ντρίπλα» διεθνή, το χαστούκι και η σύσφιξη των σχέσεων!

Διαιτησία: Ο διαιτητής που κρατούσε την πόρτα, η «ντρίμπλα» διεθνή, το χέρι που δεν έδωσε παράγοντας σε βοηθό και ο ορισμός μήπως και σωθεί η κατάσταση!

Διαιτησία: Tο Sportime μπαίνει (ξανά) στα άδυτα των διαιτητικών αποδυτηρίων και έρχεται με μπόλικο παρασκήνιο! Ποιος διαιτητής κρατούσε την πόρτα των αποδυτηρίων για να γλιτώσει τη μπούκα και έξω έπεφτε το ξύλο της «αρκούδας». Παράγοντας απέφυγε να δώσει το χέρι σε βοηθό γιατί δεν θα ήταν για… χειραψία. Πριν από ντέρμπι έπεσε πολύ «κράξιμο» δε διεθνείς. Και ο ορισμός για να γυρίσει το «χαρτί» για διαιτητή που θα έχει πρόβλημα το καλοκαίρι

λόγω των πρόσφατων περιστατικών!

Στα ντέρμπ των play off της Super League, η ΚΕΔ στέλνει κυρίως διεθνείς διαιτητές για να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Πρόσφατα όμως ένας διεθνής σήκωσε αρκετή «σκόνη» με την απόδοση του. Ούτε οι γηπεδούχοι δεν πίστευαν σε αυτό που έβλεπαν. Περίμεναν στην καλύτερη 40-60 και όχι μόνο πήραν τα «σπόρια», αλλά και κάτι παραπάνω. Κανείς ακόμα δεν έχει καταλάβει τι έγινε. Το θέμα πάντως είναι περισσότερο… πολιτικό. Πάντως ο διεθνής έμεινε εκτός ορισμών.

Διαιτησία: Κρατούσε την πόρτα για να μην μπουκάρουν!

Το ξύλο της αρκούδας σε αποδυτήρια μετά απο ματς στη Super League 2. Πρωτοφανές ξύλο, με ανακοινώσεις, μηνύσεις και τα ρέστα. Το θέμα έχει φύγει πλέον απο τα ποδοσφαιρικά πλαίσια. Παραλίγο να την πληρώσει και ο διαιτητής. Σουπερλιγκάτος. Κρατούσε την πόρτα για να μην μπουν μέσα και από τις δύο ομάδες. «Ρε τι γίνεται. Θα μας γ@μησουν αυτοί». Οι υπόλοιποι της διαιτητικής ομάδας παντως ήρεμοι. «Μπερδεύεσαι. Εσένα θα γ@μησουν, όχι εμάς»! Η αληθεια είναι οτι εκτός από τις δύο ομάδες εκνεύρισε και τους συναδέλφους του. Άλλα του έλεγαν, άλλα έδινε!

«Αν σου δώσω το χέρι, θα φας χαστούκι»!

Και εκεί ένταση. Μια πόρτα έσπασε ποδοσφαιριστής, αλλά το μάζεψε ο ιδιοκτήτης της φιλοξενούμενης ομάδας. Ο οποίος μπήκε και στα αποδυτήρια, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους. Σχεδόν σε όλους. Τα είχε με τον έναν βοηθό. Όταν τους χαιρέτησε όλους δια χειραψίας εκτός από τον συγκεκριμένο, τον ρώτησε γιατί δεν του δίνει το χέρι. «Δεν στο δίνω, γιατί αν στο δώσω θα είναι για να φας κανένα χαστούκι». Περισσότερο χιουμοριστική η ατάκα, παρά απειλητική!

Κράξιμο σε διεθνείς…

Άλλος το σφύριζε, άλλοι τα άκουσαν. Πριν από ντέρμπι των play off, την τιμητική τους είχαν αρκετοί απόντες διεθνείς διαιτητές. Κάποιος για παιχνίδι του παρελθόντος, δύο για παιχνίδι που σφύριξαν την προηγούμενη μέρα.

Σύσφιξη σχέσεων στη διαιτησία

Όταν μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια. Σε δύσκολη θέση διαιτητής της Super League, μετά από πρόσφατα περιστατικα που συνέβησαν. Οι δε στηρίζουν, οι μεν δεν θέλουν να τον βλέπουν και το καλοκαίρι θα είναι καυτό. Ήδη ακούγεται οτι έχει θέμα με την παρουσία του στους πίνακκες. Η ΚΕΔ πάντως τον όρισε σε παιχνίδι που ενδύκνειται για να φτιάξουν οι σχέσεις και να σβήσει το θέμα πριν πάρει μεγαλύτερες και δυσάρεστες, για τον ρέφερι, διαστάσεις.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα