Διακοπή με το σκορ στο 2-2 με τον Ολυμπιακό να πληρώνει στο Βόλο την τύχη του και την αμυνά του

Ο Ολυμπιακός κλήθηκε, στο τελευταίο ματς του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο, να πάρει τη νίκη απέναντι στο Βόλο.

To ματς της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League σημαδεύτηκε από πολλές οριακές φάσεις, οι οποίες οδήγησαν σε διακοπή.

Ο Ολυμπιακός πήγε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 90+5΄, αλλά

το VAR ακύρωσε το γκολ του Ελ Κααμπί και τότε έγινε το… σώσε. Κροτίδες, δακρυγόνα και προσωρινή διακοπή, με τον διαιτητή Παπαπέτρου να αποφασίζει τη μοίρα του ματς, το οποίο βρισκόταν στο 2-2.

Το ματς

Η τελευταία ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πριν αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό είχε εκπλήξεις.

Αμήχανη και άβολη έδειχνε η γλώσσα του σώματος του Ισπανού κόουτς, ο οποίος προσπαθούσε να δώσει οδηγίες στους παίκτες του. Στο 18΄, ο Ρέτσος υπέπεσε σε ένα ακόμα λάθος κάνοντας πέναλτι, καθώς ανέτρεψε τον Γκαρσία που ήταν έτοιμος να σκοράρει. Πολλά τα λάθη φέτος κι όμως ο 25χρονος πραγματοποιεί μια σχετικά καλή χρονιά. Σχήμα οξύμωρον.

Εφόσον ο Παπαπέτρου έδειξε πέναλτι, έπρεπε να βγάλει και κόκκινη κάρτα.

Με διπλή προσπάθεια, ο Μωραΐτης σκόραρε, μιας και ο Πασχαλάκης διάβασε καλά το χτύπημά του σε πρώτο χρόνο.

Από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο αμυντικός των Πειραιωτών, το έργο για νίκη έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Σε ένα πρώτο ημίχρονο που θύμισε ταινία του… Αγγελόπουλου με συνολική διάρκεια 58 λεπτά (13 λεπτά έξτρα χρόνος!), οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να αντιδράσουν.

Το κατάφεραν με τον ίδιο τρόπο: από τη λευκή βούλα. Ο Κόστιτς έκανε έξοδο και βρήκε τον Μπιανκόνε αντί την μπάλα, ο Παπαπέτρου κλήθηκε από το VAR για on-field review και ο Ελ Κααμπί στιγμές αργότερα ισοφάρισε.



Στις καθυστερήσεις, επανήλθε η αριθμητική ισορροπία, καθώς ο Μύγας υπέπεσε σε ανούσιο μαρκάρισμα στον Φορτούνη και με δεύτερη κίτρινη πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Bόλος – Ολυμπιακός: Κακόγουστη φάρσα στην άμυνα – Αντίδραση μεσοεπιθετικά

Σαν να μην έφταναν όλα όσα βίωσε ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος, ήρθε το 49ο λεπτό για να προσθέσει μια αμίμητη στιγμή στον Βόλο.

Τα λάθη με τα πέναλτι συνεχίστηκαν, αυτή τη φορά, ο προστατευόμενος του Μαρτίνεθ, Ιμπόρα, υπέπεσε σε ένα ακόμα πέναλτι και ο Γκαρσία έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους Βολιώτες. Όλα λάθος.

Ευτυχώς, μεσοεπιθετικά, οι Πειραιώτες διατηρούσαν σφυγμό. Ο Καλογερόπουλος έβαλε αυτογκόλ (55΄) και παραλίγο να σημειωθεί και η ανατροπή, αλλά το γκολ του Μασούρα ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ για… χιλιοστά.

Μια εικόνα παράτερη που προκάλεσε το κράξιμο από τον κόσμο της ομάδας.

Η ομάδα του Μαρτίνεθ προσπάθησε να πάρει το ματς στις καθυστερήσεις, αλλά το σώμα του Ελ Κααμπί ήταν ξανά για χιλιοστά πιο μπροστά. Ή τουλάχιστον αυτό απεφάνθη VAR και Παπαπέτρου.



Βόλος – Ολυμπιακός 2-2: Η Καρτέλα του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 20΄ πεν. Μωραΐτης, 50΄ πεν. Γκαρσία / 43΄ πεν. Ελ Κααμπί, 55΄ αυτ. Καλογερόπουλος

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 45+12΄ Μύγας (δύο κίτρινες) / 18΄ Ρέτσος (απευθείας κόκκινη)

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα (32΄ Κίτσος), Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Άλχο, Κόμπα (77΄ Κορνέτ), Μωραΐτης (59΄ Ασλανίδης), Γκαρσία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Καμαρά (72΄ Καρβάλιο), Μπιέλ (23΄ Έσε), Μασούρας (83΄ Ελ Αραμπί), Φορτούνης, Ελ Κααμπί

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διακοπή, 2-2, Ολυμπιακό, Βόλο,diakopi, 2-2, olybiako, volo