Ελλάδα σαν Premier League

23:09 5/3/2024 - Πηγή: Sportime

Η Ελλάδα σαν την Premier League. Εντάξει, οι περισσότεροι μπορεί και να γελάσουν που τα δύο αυτά πρωταθλήματα μπήκαν στην ίδια πρόταση. Αλλά υπάρχει σκεπτικό. Δε γίνεται φυσικά σύγκριση ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα και σε αυτό της Αγγλίας. Έλεος.

Αυτό που γίνεται, αφορά το πόσο αμφίρροπο είναι το φετινό πρωτάθλημα. Μια και αρχίζουν τα πλέι οφ την Κυριακή (10/3). Οι 4 μεγάλες ομάδες της χώρας είναι

σε απόσταση 4 βαθμών. ΠΑΟΚ στους 60, ΑΕΚ στους 59, Ολυμπιακός στους 57 και Παναθηναϊκός στους 56. Φοβερό. Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει.

Σε μια σεζόν που τα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν ξεκάθαρα φαβορί. Η Ελλάδα δεν είναι στα μεγάλα πρωταθλήματα αλλά ας γίνει η αναφορά.

Στην Ισπανία η Ρεάλ, στη Γερμανία η Λεβερκούζεν, στην Ιταλία η Ίντερ και στη Γαλλία η Παρί θα το χάσουν μόνο αν κάνουν απίστευτα αρνητικά αποτελέσματα. Έχουν μεγάλες ή έστω καλές διαφορές και είναι και καλύτερες ομάδες.

Μόνο στην Πορτογαλία (οι τρεις πρώτες ομάδες δε βλέπουν τις ελληνικές) υπάρχει αμφίρροπη μάχη, με την Σπόρτινγκ του Αμορίμ να επιστρέφει, να είναι 1η με 59, η Μπενφίκα 58, η Πόρτο 52. Και στη Σκοτία γίνεται χαμούλης με Σέλτικ, Ρέιντζερς αλλά και στην Τουρκία με Φενέρ, Γαλατά.

Στην Premier League είναι που είναι πάνω από 2 οι διεκδικητές με Λίβερπουλ, Σίτι, Άρσεναλ.

Και στην Ελλάδα είναι παραπάνω, 4.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα