Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Αυτούς τους δρόμους πρέπει να αποφύγετε

Η επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου… σηκώνει στο πόδι την πρωτεύουσα. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι δρόμοι που θα κλείσουν.

Για… χάρη του τούρκου προέδρου θα απασχοληθούν επιστρατευτούν 3.500 αστυνομικοί, παρά το γεγονός ότι δεν αναμένεται να παραμείνει στην χώρα μας για πάνω από έξι ώρες.

Επιπλέονενώ θα υπάρχει επιτήρηση από ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και drone, τα οποία θα δίνουν ζωντανή εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων που θα στηθεί στην ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα

με το επιχειρησιακό πλάνο τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κατά την άφιξη του Τούρκου Προέδρου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις θα είναι παρατεταγμένες κατά μήκος των κεντρικών οδικών αξόνων της πρωτεύουσας, από όπου θα περάσει η αυτοκινητοπομπή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Επιπλέον ελεύθεροι σκοπευτές θα είναι ακροβολισμένοι σε ψηλά κτίρια της Αθήνας στη διάρκεια της επίσκεψης.

Επιπλέον σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου αναμένεται να τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικούς δρόμους όπως η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, η Βασιλίσσης Όλγας, η Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου και η Λεωφόρος Κηφισίας.

Τέλος σε επιφυλακή θα είναι η και η Αντιτρομοκρατική, ενώ αυξημένη θα είναι η φύλαξη τουρκικών «στόχων», όπως η τουρκική πρεσβεία.

Η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα πραγματοποιηθεί μία ημέρα μετά την επέτειο του θανάτου του Αλέξανδρού Γρηγορόπουλου, για την οποία επίσης θα εφαρμοστούν αυξημένα μέτρα ασφακλείας.

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα