Φέρνουν σκάουτς στην Ελλάδα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Χάνει την υπομονή του ο Βλαχοδήμος – Θέμα με Σολμπάκεν!

Όπως κάθε Κυριακή έτσι και σήμερα, τα Παρασκήνια του Sportime έρχονται… καυτά και έχουν την τιμητική τους, το μεγάλο ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο Όλα Σολμπάκεν.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, με τη Stoiximan Super League, να… υποδέχεται το κορυφαίο ντέρμπι του ελληνικού

ποδοσφαίρου, το ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός.

Όπως είναι λογικό, όταν… μονομαχούν δύο από τις καλύτερες ομάδες της χώρας, τότε αυτό μόνο ενδιαφέρον μπορεί να προσελκύσει στην Ευρώπη.

Έτσι, αναμένεται να δούμε πολλές ομάδες να κάνουν… παρέλαση από το «Γ. Καραϊσκάκης», από αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, με πιο προηγμένα φυσικά πρωταθλήματα.

Παίκτες και των δύο ομάδων και μάλιστα αρκετοί, αρέσουν πολύ και οι σκαόυτς θέλουν να τους δουν σε δράση, για να τους αποδείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πράγματα και να τους πείσουν να κινηθούν για την απόκτηση τους.

Από κει και πέρα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει αρκετά θέματα μετά τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Premier League.

Ο Έλληνας πορτιέρο, αν και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την Εθνική Ελλάδας, ενώ τον είχαμε δει και στην Μπενφίκα, βλέπει τον πάγκο εδώ και έξι αγώνες.

Μάλιστα έχουν αρχίσει ήδη οι αντιδράσεις από τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, αφού ήθελε τα πράγματα να είναι διαφορετικά με τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.

Το θέμα είναι ότι η διαφορά της Premier League με τα άλλα πρωταθλήματα, είναι φυσικά χαοτική και χρειάζεται υπομονή.

Τέλος, ο Ολυμπιακός υπολογίζει πολλά στον Όλα Σολμπάκεν, γι’ αυτό κινήθηκε και τόσο δυνατά για να τον πάρει με μορφή δανεισμού από τη Ρόμα.

Ο Νορβηγός αν και πολύ ταλαντούχος, ψάχνει ακόμα να βρει τον καλό του εαυτό και σε μία ομάδα όπως οι Πειραιώτες, ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός.

Έτσι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον έχει πάρει από κοντά, αφού βλέπει στοιχεία που δεν του αρέσουν καθόλου στον παίκτη του.

Έτσι ήδη ξέφυγαν τα πράγματα από τον Ισπανό τεχνικό και η ποδοσφαιρική γλώσσα, άλλαξε για τα καλά. Ο στόχος είναι ένας.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα