Φωτιά Εύβοια: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την ατάκα αγανακτισμένου κατοίκου στις Ροβιές για τον Μητσοτάκη

09:45 5/8/2021 - Πηγή: Sportime

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί πανικός στο Twitter με την ατάκα αγανακτισμένου κατοίκου στις Ροβιές για τον Μητσοτάκη.

Γενικά τις τελευταίες μέρες υπάρχει οργή στον κόσμο, ειδικά μετά τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη για τον Έλληνα πρωθυπουργό και τους χειρισμούς της κυβέρνησης να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Πλέον, στο Twitter

υπάρχει και πολιτική κόντρα καθώς χρήστες, που είναι φιλικά προσκείμενοι στη ΝΔ βρήκαν πως ο πολίτης, που ξέφυγε Live στην ΕΡΤ κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, σήμερα ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ανάρτηση με ένα κολάζ φωτογραφιών, στο οποίο βέβαια δεν προκύπτει ξεκάθαρα αλλά υπονοείται η σχέση του αγανακτισμένου πυρόπληκτου με την αξιωματική αντιπολίτευση.

Η Χώρα μας, όπως ολόκληρη η Μεσόγειος αυτή την στιγμή, φλέγεται. Οι δυνάμεις του Κράτους επιχειρούν με όσα μέσα έχουν και φυσικά καταστροφές μεγάλες και θυμός και λύπη θα υπάρξουν. Αλλά ότι ένα κόμμα θα έκανε εκστρατεία με βρισιές κατά του Πρωθυπουργού αυτό είναι αδιανόητο! Πάτος pic.twitter.com/rClrgMDmB0

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) August 5, 2021

Διαβάστε επίσης

Φωτιά Αρχαία Ολυμπία: Σώθηκε ο αρχαιολογικός χώρος – Προς Λατζόι, Λάλα και Μιράκα η πυρκαγιά

Φωτιά: «Τα σωματίδια καπνού μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο» – Κόκκινος συναγερμός για για παιδιά, εγκύους

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Τεντόγλου: «Ήμουν ειλικρινής – Ο Ετσεβαρία ήταν καλύτερος από μένα»

Sportime Team για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα